Τρίτη 4 Ιουνίου 2013

Μεταγραφικές εξελίξεις!

Μεταγραφικές εξελίξεις!


ΟΟλυμπιακός ανεβάζει ταχύτητα στα μεταγραφικά και ο Μίτσελ αρχίζει τις επαφές. Δυο νέα ονόματα στην λίστα, Τόρες και... Καρεμπέ!Το βλέμμα στην Ισπανία για δυνατό μεταγραφικό «χτύπημα» με τον Μίτσελ να είναι στην χώρα του και να... ετοιμάζει το έδαφος. Η λίστα μεγάλη, με τον Πέδρο Λεόν όμως να είναι εκτός μιας και η Χετάφε τον απέκτησε δαπανώντας 5 εκατ. ευρώ! 
Σε αυτή παραμένει ο Βερδού, που αποτελεί και τον πιο δύσκολο, μιας και ο Καταλανός περιμένει απάντηση της Εσπανιόλ, ενώ είναι και στην λίστα αγγλικών ομάδων. Απο κει και πέρα, ο Μιγκέλ Τόρες απασχολεί τους Πειραιώτες και μπορεί ο τεχνικός διευθυντής της Χετάφε Τόνι Μουνιόθ να διέψευσε τις επαφές, αλλά τόνισε πως ο 27χρονος αμυντικός είναι προς πώληση! 
Όπως προαναφέραμε, η λίστα μεγάλη και σε αυτή οι... Ισπανοί εβαλαν δυο νέα ονόματα, αυτά των Θίσμα, Ντομίνγκες. Ο πρώτος έμεινε ελεύθερος από την Ατλέτικο, είναι αριστερό μπακ και μπορεί να παίξει και στο κέντρο της άμυνας, ενώ ακόμα δεν έχει υπογράψει σε άλλη ομάδα. Τον 31χρονο αμυντικό τον θέλει και η Χετάφε, με τους Ισπανούς να κάνουν λόγο πως και ο Ολυμπιακός έχει μπει στο «κόλπο», κάτι πάντως που δεν επιβεβαιώνεται.
Ο Χουάν Ντομίνγκες της Λα Κορούνια είναι το δεύτερο όνομα που φέρεται να απασχολεί τους Πειραιώτες, με τον 23χρονο Ισπανό μέσο να έχει μια γεμάτη χρονιά στην ομάδα της Γαλικίας, αλλά το συμβόλαιό του να λήγει το 2015. 
Παράλληλα, αύριο αναμένεται στην Ελλάδα ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος και θα αναλάβει τις διεθνείς σχέσεις των Πειραιωτών τόσο σε θέματα που αφορούν συναντήσεις και κληρώσεις όσο και στα μεταγραφικά, μιας και έχει πολλές διασυνδέσεις. Η ανακοίνωση αναμένεται πιθανότατα την Τετάρτη και ο Γάλλος σταρ αναλαμβάνει αμέσως δουλειά!
Κοντά σε Μπαστιά ο Κεσέρου
Ένα όνομα που έπαιξε αρκετά για τον Ολυμπιακό είναι αυτό του Κλαούντιου Κεσέρου, ωστόσο οι Πειραιώτες δεν έδειξαν να το κηνυγούν ιδιαίτερα το θέμα, με τον Ρουμάνο να είναι κοντά στην Μπαστιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου