Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Όλα για τον Αμαλφιτανό!

Όλα για τον Αμαλφιτανό!

Μετά την σπουδαία μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις που προκάλεσε αίσθηση, στον Ολυμπιακό κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Μόργκαν Αμαλφιτανό, με την υπόθεση του 28χρονου μέσου της Μαρσέιγ να βρίσκεται σε καλό δρόμο. Την διαφορά με την μεταγραφή του Βλάντιμιρ Βάις έκανε ο Ολυμπιακός φέρνοντας στο Λιμάνι έναν χαρισματικό και πολλά υποσχόμενο παίκτη!
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας συνεχίζουν την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ με σκοπό την δημιουργία ενός πολύ αξιόλογου συνόλου, που θα έχει όλες τις προδιαγραφές να σταθεί επάξια στο Champions League  της επόμενης περιόδου.
Ο Μοργκάν Αμαλφιτανό παίρνει... σειρά και ο Ολυμπιακός επιθυμεί να τελειώσει άμεσα την μεταγραφή του, κάτι που είναι πιθανό να γίνει μέχρι την Δευτέρα.
Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο, η Μαρσέιγ είναι σχεδόν σύμφωνη και πλέον... πιέζει και τον παίκτη να δεχθεί την αποχώρηση. Ο 28χρονος μέσος έχει απαντήσει θετικά στους Πειραιώτες, μετέφερε στον Ισά πως του αρέσει να παίξει για τον Ολυμπιακό, ενώ καλύπτεται και οικονομικά. Σίγουρα θα ήθλε να συνεχίσει στη Μασσαλία, αλλά στο ραντεβού που θα έχει την Κυριακή ή την Δευτέρα αναμένεται να του ανακοινωθεί και η θέση της ομάδας για αποχώρηση...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου