Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Σύσκεψη κορυφής στον Θρύλο!

Σύσκεψη κορυφής στον Θρύλο!

Συνάντηση κορυφής μεταξύ Μίτσελ, Καρεμπέ, Ισά και Λορένθο αναμένεται να πραγματοποιηθεί στον Ολυμπιακό τουλάχιστον μέχρι τις 25 Ιουνίου, ώστε να χαραχθούν οι τελικές πινελιές που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό του καλοκαιριού. Σηκώνουν μανίκια στον Ολυμπιακό, με αφορμή τις κινήσεις που απαιτούνται και αφορούν την ουσιαστική ενίσχυση του ρόστερ εν όψει της νέας περιόδου!
Η ανάληψη των νέων καθηκόντων από τους Κριστιάν Καρεμπέ και Πιέρ Ισά αναμένεται να «τρέξει» τις μεταγραφικές εξελίξεις των νταμπλούχων Ελλάδας και ανεβάζουν στα ύψη τις φιλοδοξίες του Θρύλου εν όψει της καινούριας σεζόν.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, το αργότερο μέχρι τις 25 Ιουνίου ναπραγματοποιηθεί σύσκεψη κορυφής μεταξύ του προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ Γκονζάλεθ και των Κριστιάν Καρεμπέ, Πιέρ Ισά, Χουάνχο Λορένθο, ώστε να οριοθετηθούν οι στόχοι και οι προοπτικές που θα δρομολογήσουν τις εξελίξεις που αφορούν τα μεταγραφικά.
Οι τέσσερις άνδρες αναμένεται να βρεθούν στην Ελλάδα στην παραπάνω ημερομηνία, κάτι που σημαίνει πως θα μπει στην τελική ευθεία η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ εν όψει της επόμενης σεζόν. 
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η παρουσία του Καρεμπέ στη Μαδρίτη, όπου θα πραγματοποιηθεί φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικού μεταξύ των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών της Ρεάλ με εκείνους της Γιουβέντους.
Εκεί θα δώσουν το «παρών» ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς (από την ιταλική ομάδα), ενώ στο γήπεδο θα είναι και ο Μίτσελ.
Επίσης, ξεχωριστή θα είναι η επαφή του Γάλλου με τους Ζινεντίν Ζιντάν (αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης)  και Πάβελ Νέντβεντ (παράγοντας στην Γιουβέντους) , ώστε να συζητηθεί το ενδεχόμενο απόκτησης παικτών από τις δύο ομάδες!
Από την πλευρά του, ο Ισά θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις γνωριμίες του στην Γαλλία, αλλά και την υψηλή φορολογία γία που υπάρχει στην Γαλλία (75% για συμβόλαια άνω του 1 εκατ. ευρώ), ώστε να φέρει στον Θρύλο παίκτες ποιότητας που αγωνίζονται στο «Σαμπιονά».
Επίσης θεωρείται αρκετά πιθανό το σενάριο, ο Ισά να συζητήσει το θέμα του Μολό της Νανσί, ενώ κάποιες πληροφορίες αναφέρουν για τον επιθετικό Τουρέ της Μονακό που πέτυχε 18 γκολ τη φετινή σεζόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου