Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Κοντά σε Πέδρο Λεόν!

Κοντά σε Πέδρο Λεόν!

Έτοιμος για την πρώτη σπουδαία μεταγραφική κίνηση του καλοκαιριού φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, με τον Πέδρο Λεόν να βρίσκεται όλο και πιο κοντά στην μετακίνησή του στους νταμπλούχους Ελλάδας.Πολύ κοντά στο πρώτο μεγάλο «μπαμ» του καλοκαιριού, με την απόκτηση του Πέδρο Λεόν βρίσκεται ο Ολυμπιακός!
Τη στιγμή, όπου επίσημες πηγές των νταμπλούχων Ελλάδας φροντίζουν να μην διαρρέουν το παραμικρό, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Θρύλου κινείται σε ταχύτατους ρυθμούς και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι 40 φορές πρωταθλητές φέρονται να απέχουν μια ανάσα από την απόκτηση του σπουδαίου άσου της Ρεάλ Μαδρίτης!
Δεν αποτελεί μυστικό πλέον, ότι ο Ισπανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης που την τελευταία διετία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Χετάφε, βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας των πρωταθλητών Ελλάδας. Παρά τις δεδομένες δυσκολίες επίτευξης του συγκεκριμένου deal, οι πιθανότητες να ντυθεί ο παίκτης στα ερυθρόλευκα, είναι όπως όλα δείχνουν υπέρ του.
Ο 26χρονος άσος βρίσκεται κοντά στη μετακόμισή του στους Πειραιώτες σύμφωνα με τον «Γαύρο» και αυτό θα γίνει πιθανότατα με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο και οψιόν αγοράς του. Λιγότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο που θέλει τον Ολυμπιακό να τα βρίσκει σε ποσό με τη Ρεάλ για κάνει από τώρα δικό του τον Πέδρο Λεόν και το οποίο θα βρίσκεται σίγουρα χαμηλότερα από τα 4 εκατ. ευρώ που αρχικά αξίωναν οι Μαδριλένοι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου