Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Αποφασισμένος για Θρύλο ο Μισίμοβιτς!

Αποφασισμένος για Θρύλο ο Μισίμοβιτς!

Την πρόθεσή του να εξαντλήσει τις πιθανότητες αποχώρησής του από την Γκουιζού Ρενέ, επιδεικνύει ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς, ώστε να ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Αποφασισμένος να εξαντλήσει τις πιθανότητες που αφορούν την αποχώρησή του από την Γκουϊζού Ρενέ, ώστε να γίνει ακόμη πιο εύκολος ο δρόμος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, παρουσιάζεται ο Ζβιέζνταν Μισίμοβιτς.
Ο διεθνής Βόσνιος μεσοεπιθετικός από την στιγμή που διέρρευσε ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας εξετάζουν με ιδιαίτερη «θέρμη» την υπόθεσή του, κάνει ότι περνάει από το χέρι του προκειμένου να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιό του, που τον κρατά... δέσμιο των Κινέζων για τα επόμενα δύο χρόνια. Ζήτησε με επίσημο έγγραφο να τον αφήσουν να φύγει όμως δεν είναι κάτι τόσο εύκολο ή απλό στην προκειμένη περίπτωση.
Η Γκουιζού έδωσε 4 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της και επιζητά να κάνει έστω μία εν μέρει απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε. Αντιλαμβάνεται πως δεν είναι εφικτό να πάρει όλο το ποσό, όμως ένα μέρος του ίσως να φανεί αρκετό. Ο Μισίμοβιτς από την άλλη είναι αποφασισμένος και διατεθειμένος για όλα. Ακόμα και να... τραβήξει εάν απαιτηθεί το σχοινί λίγο παραπάνω για να πείσει την ομάδα του να τον αποδεσμεύσει.
Ο Ολυμπιακός από μέρους του απλά παρατηρεί τις εξελίξεις. Μόλις κριθεί σκόπιμο και απαραίτητο θα κάνει την κίνησή του για τον Βόσνιο. Είναι ωστόσο ιδιαίτερα κομβικό το χρονικό σημείο καθώς ο Μισίμοβιτς επιδιώκει να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα με το συμβόλαιό του το αργότερο μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τα καταφέρει ή όχι...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου