Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Στροφή» σε Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός

«Στροφή» σε Αμαλφιτανό ο Ολυμπιακός

Το «ναυάγιο» της υπόθεσης Βερδού, οδηγεί τον Ολυμπιακό σε άλλες λύσεις και στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται ο Μοργκάν Αμαλφιτανό.
Ένας ακόμα μεγάλος στόχος των νταμπλούχων Ελλάδας χάθηκε και πλέον οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να στραφούν σε άλλες λύσεις για την ενίσχυση του ρόστερ τους. Προτεραιότητα στις μεταγραφές έχει δοθεί σε έναν παίκτη που θα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως πλέι μέικερ, όσο και στη δεξιά πτέρυγα της μεσοεπιθετικής γραμμής κι εκείνος που έχει ξεχωρίσει όπως όλα δείχνουν είναι ο Αμαλφιτανό, σύμφωνα με τον «Γαύρο».Φυσικά πρόκειται για μία επίσης πολύ δύσκολη περίπτωση, περισσότερο και από αυτήν του Βερδού, από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τη Μαρσέιγ. Η συνεργασία του 27χρονου άσου με τους Μασσαλούς λήγει σε δύο χρόνια κι εκτός αυτού οι «καθαρές» αποδοχές του φτάνουν τουλάχιστον στο 1,5 εκατ. ευρώ.
Το «φλερτ» για τον Γάλλο μέσο δεν είναι «φρέσκο» από πλευράς Πειραιωτών, αφού και πριν από δύο χρόνια υπήρξε ενδιαφέρον, αλλά τότε ο παίκτης προτίμησε μετά τη Λοριάν, τη Μαρσέιγ. Οι «ερυθρόλευκοι» πάντως ποντάρουν στις γνωριμίες των Καρεμπέ και Ισά στη Γαλλία, ώστε να «χτυπήσουν» τον παίκτη έστω και με τη μορφή δανεισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου