Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Άλλα «κόλπα» με Καρεμπέ!

Άλλα «κόλπα» με Καρεμπέ!
Η επικείμενη έλευση του Κριστιάν Καρεμπέ στον Ολυμπιακό αναμένεται να προσδώσει αίγλη και μία άλλη διάσταση στο κομμάτι των διεθνών σχέσεων των νταμπλούχων Ελλάδας.Πολλαπλά ενισχυμένος στο ευαίσθητο κομμάτι» των διεθνών σχέσεων, αλλά και της εν γένει αύρας του στα μεγάλα ευρωπαϊκά γκαλά ενδέχεται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός με την επικείμενη έλευση του Κριστιάν Καρεμπέ.
Ο Γάλλος παλαίμαχος άσος του Θρύλου, ο οποίος αναμένεται να αφιχθεί στην χώρα αμς την Τρίτη αποτελεί πολύ μεγάλο κεφάλαιο και είναι αρκετά αναγνωρίσιμη προσωπικότητα στα υψηλά κλιμάκια της UEFA.
Ο Καρεμπέ, ο οποίος ενδέχεται να ολοκληρώσει εντός των ημερών την συμφωνία του με τους νταμπλούχους Ελλάδας εκτός από μία δυνατή προσωπικότητα με αρκετές ιδιαιτερότητες είναι και ένα άτομο που δεν μπορεί να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα. Θα έχει μία συνεργασία εξ αποστάσεως με τον Ολυμπιακό και θα έρχεται στην Αθήνα όταν και όποτε μπορεί.
Εάν και εφόσον όλα πάνε καλά στις συζητήσεις που θα έχει ο Καρεμπέ κυρίως με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και την διοίκηση της πειραϊκής ΠΑΕ μετά θα αποφασιστεί το πότε και το κατά πόσον θα παρουσιαστεί. Πάντως στο λιμάνι ξέρουν πολύ καλά πως ο Καρεμπέ έχει την ευχέρεια να ανοίξει πολλές... πόρτες.
Έχει πολύ καλό δίκτυο γνωριμιών ανά την Ευρώπη και πολύ καλές επαφές με Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Γαλλία και όχι μόνο. Είναι ένας άνθρωπος που έχει την δυνατότητα να μιλήσει με συλλόγους επιπέδου Ρεάλ Μαδρίτης και να βοηθήσει σε αρκετά πράγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου