Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013

Και ο Ν' Ζόγκμπια στα υπόψη!

Και ο Ν' Ζόγκμπια στα υπόψη!
Άλλα «κόλπα» φαίνεται πώς δημιουργεί στο μεταγραφικό πρότζεκτ του Ολυμπιακού η πρόσληψη του Πιέρ Ισά στο νευραλγικό πόστο του τεχνικού διευθυντή! Η έναρξη της συνεργασίας των νταμπλούχων Ελλάδας με τον πρώην άσο του ΟΦΗ, αν μη τι άλλο  αναμένετια να δρομολογήσει ουσιαστικές εξελίξεις στο μεταγραφικό μέτωπο, με τους Πειραιώτες να εξετάζουν ποδοσφαιριστές από όλα τα μήκη και πλάτη της Γης!
Ο Ισά εξάλλου που ήταν μάνατζερ πριν τη συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους» είχε αρκετές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις στη λίστα του και μία από αυτές είναι ο Ν'Ζόγκμπια.
Ο 27χρονος διεθνής άσος έχει τεθεί στα υπόψιν των Πειραιωτών σύμφωνα με το «Goal» κι εξετάζεται, με το βιογραφικό του να τον κατατάσσει σε μία επιλογή «πρώτης γραμμής». Μετράει ήδη άλλωστεμία εννιαετία στην Πρέμιερ Λιγκ ο Γάλλος εξτρέμ, που αγωνίστηκε με τις φανέλες των Νιούκαστλ, Γουίγκαν και Άστον Βίλα.
Το κόστος της μεταγραφής του στην τελευταία δε, είχε φτάσει το 2011 στα 10,8 εκατ. ευρώ (προηγουμένως η Γουίγκαν δαπάνησε 6,5 εκατ. ευρώ για να τον πάρει από τη Νιούκαστλ), ενώ παρά τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε τη φετινή σεζόν, πρόλαβε να μετρήσει 21 συμμετοχές, τις 11 ως βασικός (9 φορές βγήκε αλλαγή), με 2 γκολ και 6 ασίστ στο ενεργητικό του. Το συμβόλαιό του πάντως με τους «χωριάτες», λήγει το καλοκαίρι του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου