Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στον Πανιώνιο και όλοι όσοι είναι στην αποστολή του αγώνα είναι πανέτοιμοι να προσφέρουν γκολ και θέαμα στον κόσμο του Θρύλου που θα πάει αύριο στο Καραϊσκάκη.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Μιραλάς και Μέλμπεργκ, όλοι τους για να ξεκουραστούν και για να ξεπεράσουν τις; ιώσεις που έχουν… πλακώσει την ομάδα. Ντιόγο και Φετφατζίδης επέστρεψαν σε αποστολή του Ολυμπιακού και αναμένεται και οι δύο να πάρουν χρόνο συμμετοχής, ακόμα και να ξεκινήσουν βασικοί.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο είναι η εξής: Μέγερι, Τοροσίδης, Αβραάμ, Παπάζογλου, Χολέβας, Μανιάτης, Μακούν, Ορμπάιθ, Καζίμ, Φετφατζίδης και Τζιμπούρ.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

«Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 19:00, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 19/2, 17:15) με τον Πανιώνιο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Ο Μοδέστο ακολούθησε ήπιο αερόβιο πρόγραμμα προπόνησης στο γήπεδο, ενώ ο Μιραλάς παρέμεινε σπίτι του καθώς δεν έχει ξεπεράσει εντελώς την ίωση που τον ταλαιπωρεί. Η κατάστασή του έχει παρουσιάσει βελτίωση και είναι απύρετος. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Μέλμπεργκ.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Κάρολ, Μέγερι, Τοροσίδης, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέβας, Φετφατζίδης, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Μόνχε, Ντιόγκο, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέλμπεργκ, Μιραλάς, Μοδέστο, Φέισα, Ιμπαγάσα, Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 13:00.

*Εξιτήριο από το Θεραπευτήριο Metropolitan πήρε σήμερα ο Μάρκο Πάντελιτς».