Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Πάμε στου Καραϊσκάκη

Σε απόσταση βολής από τον ΠΑΟ θέλει να παραμείνει απόψε (17:15 NS2-live chat thrylos.gr) ο Θρύλος και με νίκη επί του Πανιωνίου στο Καραϊσκάκη να εξακολουθεί να ορίζει τις τύχες του για το πρωτάθλημα μετά και την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Είναι μια καλή ευκαιρία για τον κόσμο του Ολυμπιακού να συρρεύσει στο φαληρικό γήπεδο και να αποθεώσει τους θριαμβευτές της Μόσχας, δίνοντάς τους και την κατάλληλη ψυχολογική ώθηση ενόψει της ρεβάνς της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Καζάν.

Έπειτα από αυτό το ματς, προέκυψαν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως, οι Ολυμπιακοί δεν... μασάνε από αυτά. Προέκυψε το πρόβλημα του Μέλμεργκ που έμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους, όπως και οι ταλαιπωρημένοι από την ίωση Μοντέστο και Μιραλάς. Πρόβλημα έχει προκύψει και με τον Μανιάτη, ο οποίος έχει ανεβάσει πυρετό τις τελευταίες ώρες και η συμμμετοχή του είναι αμφίβολη. Σε αυτό το παιχνίδι θα εκτίσει την τιμωρία του και ο Ιμπαγάσα ενώ ο Φέισα παραμένει και αυτός ανέτοιμος για επιστροφή στην ενεργό δράση. Δεν υπολογίζεται πλέον ο άτυχος Πάντελιτς που υπέστη κάταγμα στην προπόνηση της Παρασκευής.

Μια πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελείται από τον Μέγερι κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα η τετράδα θα είναι οι Τοροσίδης, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος και Χολέμπας. Στα χαφ θα είναι οι Ορμπάιθ και Μανιάτης (ή Μακούν). Την επιθετική τριπλέτα θα αποτελέσουν οι Καζίμ, Φουστέρ και Αμπντούν. Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Τζεμπούρ.


Ο Πανιώνιος προέρχεται από το ισόπαλο 0-0 με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Νέα Σμύρνη και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Ο Ακης Μάντζιος δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Σιόβα και Κούτσι, όπως και στους Πετκάκη, Μιλοβάνοβιτς, Αμπντουλάγιεφ, Οκόγιε και Πόγκασιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου