Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Με μαύρο πένθος στις φανέλες στην Πόλη

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (8/2), ανήμερα της τραγωδίας των αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7, θα παίξει στην Πόλη κόντρα στην Εφές. Οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν έχοντας μαύρο πένθος στις φανέλες.Την Τετάρτη (8/2) το βράδυ (20:30, NET), ανήμερα της τραγωδίας των αδικοχαμένων θυμάτων της Θύρας 7, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού θα αντιμετωπίσει την Εφές στην Κωνσταντινούπολη, για την 4η αγωνιστική του TOP-16 για την Euroleague.Το τμήμα μπάσκετ των Πειραιωτών, ως ελάχιστο φόρο τιμής, αποφάσισε οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς να αγωνιστούν με μαύρο πένθος  στις φανέλες τους.

Ευχή όλων οι ερυθρόλευκοι να πάρουν το πολύτιμο "διπλό" στην Πόλη και να αφιερώσουν ενδεχόμενη νίκη στα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7, τα οποία έχασαν την ζωή τους πριν από 31 χρόνια στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ:

"Η 8η Φεβρουαρίου είναι μέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα μπορούσαν να μην τιμήσουν τα 21 αδικοχαμένα θύματα της Θύρας 7.Στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη οι παίκτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς θα αγωνιστούν με μαύρο πένθος στις φανέλες τους, ως ελάχιστο φόρο τιμής στους φιλάθλους που έδωσαν τη ζωή τους για τον Ολυμπιακό στις 8 Φεβρουαρίου 1981".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου