Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

«Συγκέντρωση για τη νίκη»

Συγκέντρωση για 40 λεπτά με μοναδικό στόχο τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟ ήταν το σύνθημα που έδωσε ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ. Ο ταλαντούχος γκαρντ των Κυπελλούχων Ελλάδας αναφέρθηκε ότι θα κάνει ότι του ζητήσει ο προπονητής του προκειμένου να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του Σλούκα:

Ποια είναι η πρόβλεψή σου για το παιχνίδι και ποιο θα είναι το κλειδί της επιτυχίας;
«Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κρίσιμος και σημαντικός και για τις δυο ομάδες. Σίγουρα θα γίνει ένας ωραίος αγώνας ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες. Εμείς από την πλευρά μας αυτό που θέλουμε είναι για 40λεπτά να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να πάρουμε την νίκη».

Κώστα θα είναι ένα από τα πρώτα του ντέρμπι που θα έχεις τόσο ενεργό ρόλο στον Ολυμπιακό. Πως νιώθεις;
«Εγώ θα προσπαθήσω να έχω μια όσο το δυνατόν καλύτερη παρουσία σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Θέλω μέσα στο παρκέ να κάνω ότι ακριβώς μου έχει ζητήσει ο προπονητής και ότι μου έχει πει και στο τέλος να πάρουμε την νίκη».

Επειδή έχουμε δει αρκετά κρούσματα βίας, ποιο είναι το μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις στον κόσμο εν όψει αυτού του ντέρμπι;

«Λόγω του ότι παίζουμε στην έδρα μας, αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως ο κόσμος μας είναι ο έκτος παίκτης της ομάδας μας. Θέλουμε να έχουν όλοι μια κόσμια παρουσία και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί προκειμένου να μην παρατραπούν όπως ακριβώς δηλαδή πρέπει να είναι σε κάθε ντέρμπι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου