Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν ξέχασα τι έγινε πέρυσι"

Δεν μπορεί να ξεχάσει ο Κέβιν Μιραλάς το χτύπημα που δέχτηκε στο πρόσωπο από αντικείμενο στο περσινό ματς Κυπέλλου στην Τούμπα, ενώ πρόσθεσε ακόμα πως αναμένονται... ωραία πράγματα από εδώ και πέρα έπειτα από κάθε γκολ που θα πετυχαίνει με την ένδοξη και συγκλονιστική ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

Για την εμφάνιση του στην Τούμπα, είπε: “Να είστε σίγουροι ότι δεν ξέχασα τι έγινε πέρυσι. Το είχα συνέχεια στο μυαλό μου, Ήθελα να πετύχω ένα γκολ. Παρότι φέτος έπεσαν περισσόρτερα αντικείμενα, δε φοβήθηκα ούτε στιγμη".

Για το ματς με τη Ρούμπιν, τόνισε: “Στο μυαλό μας τώρα είναι μόνο η ΑΕΚ, θέλουμε οποσδήπωτε τη νίκη. Όταν τελειώσει με το καλό η ΑΕΚ τότε θα σκεφτούμε το ματς με τη Ρούμπιν".

Για το ντεφορμάρισμα στο ξεκίνημα της χρονιάς, σχολίασε: "Μας έλειπαν πολλοί παίκτες λόγω τραυματισμών Ευτυχώς γύρισαν πίω όλοι υγιείς και είναι έτοιμοι να δώσουν το 100% στην ομάδα. Σίγουρα θα πάμε καλύτερα στη συνέχεια".

Τελος, για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του στο γκολ με τον ΠΑΟΚ είπε: "Το έχουμε συμφωνήσει με τον Αμπντούν ότι από εδώ και πέρα, όποιος βάζει ένα γκολ, θα το πανηγυρίζουμε με χαρακτηριστικό τρόπο. Να μην ξεχνάμε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο νίκη και γκολ, αλλά και θέαμα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου