Καλύτερα αισθάνονται ο Κέβιν Μιραλάς και ο Γιάννης Μανιάτης μετά τους τραυματισμούς που υπέστησαν στη χθεσινή νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ.

Τόσο ο Βέλγος επιθετικός, όσο και ο Έλληνας μέσος θα ακολουθήσουν την αποστολή των «ερυθρολεύκων» που αναχωρεί την Κυριακή (14:00) για τη Μόσχα και επί ρωσικού εδάφους θα κριθεί η συμμετοχή τους στον πρώτο αγώνα για τους «32» του Europa League με τη Ρούμπιν Καζάν την Τρίτη. Σήμερα αμφότεροι ακολούθησαν το πρόγραμμα αποθεραπείας, που έκαναν όσοι αγωνίστηκαν χθες, ενώ την Κυριακή αναμένεται να δοκιμάσουν να ανεβάσουν ρυθμούς.

Υπενθυμίζεται πως ο Μιραλάς αποχώρησε με σφίξιμο στον δεξιό προσαγωγό και ο Μανιάτης με ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο. Άλλα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ερνέστο Βαλβέρδε, πέρα από το γεγονός ότι ο Ντιόγκο είναι τιμωρημένος.

Σε ό,τι αφορά στην τύχη του αγώνα, θα αποφασιστεί τη Δευτέρα. Η UEFA λόγω του πολικού ψύχους που επικρατεί στη Μόσχα (-15 βαθμούς Κελσίου) δεν θα επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα αργότερα από τις 15:00, ενώ υπάρχει ακόμη και ενδεχόμενο αναβολής για την Τετάρτη, παρότι δεν αναμένεται ιδιαίτερη βελτίωση στις καιρικές συνθήκες.