Χωρίς ανάσα μέσα σε όλα ο Ολυμπιακός. Με αυτό το 2-0 επί του Πανιωνίου, ο Θρύλος έφτασε τις έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που μετέχει και πιστοποιεί σε κάθε παιχνίδι ότι η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ώστε να αντιμετωπίσει ξεχωριστά την κάθε πρόκληση.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε κρατά την τύχη στα χέρια της για την κατάκτηση του τίτλου στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν, έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου και είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτησή του, ενώ περιμένει να σφραγίσει την είσοδό της στους 16 του Γιουρόπα Λιγκ στη μεγάλη όσο και δύσκολη ρεβάνς της Πέμπτης με τη Ρούμπιν Καζάν στο Καραϊσκάκη.

Οι πρωταθλητές μετρούν έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει δεκατέσσερα γκολ και χωρίς να έχει παραβιαστεί η εστία τους. Ο Ολυμπιακός έχει αυτή τη στιγμή την πιο παραγωγική επίθεση και την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Με ενεργητικό 48 τέρματα και παθητικό 14. Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν 11 σερί νίκες στο Καραϊσκάκη, έχοντας βάλει 31 γκολ, ενώ μόλις 2 φορές παραβιάστηκε η εστία τους.Μάλιστα, μέσα στο 2012, ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί μόλις δύο γκολ, στη νίκη επί του Λεβαδειακού με 3-1 στις 14 Ιανουαρίου για το πρωτάθλημα της Super League και στην ήττα από την SKODA Ξάνθη στα «Πηγάδια» με 1-0.

Ο Θρύλος ξεκινά την προετοιμασία του για τη ρεβάνς με τους Ρώσους με τον Βαλβέρδε να περιμένει να μπουν από σήμερα στις προπονήσεις ο Ιμπαγάσα, ο οποίος ήταν τιμωρημένος και δεν αγωνίστηκε στο ματς με τον Πανιώνιο, και ο Μέλμπεργκ, ο οποίος για προληπτικούς λόγους έμεινε εκτός αποστολής.

Ξεπερνούν την ίωση και θα είναι στη διάθεσή του οι Μιραλάς και Μοντέστο. Δεν υπολογίζονται για την Πέμπτη οι τιμωρημένοι Μέγερι, Ντιόγκο και Χολέμπας.