Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Οι «ομορφιές» στη Λιβαδειά

Η αστυνομία εξέδωσε δελτίο Τύπου για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στη Λιβαδειά. 
Τα σημάδια που έβλεπε τόσο καιρό όλη η Ελλάδα κάποιοι δεν ήθελαν να τα δουν και έτσι έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για εκδρομή οπαδών στη Λιβαδειά. 

Τελικά ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Καταστροφές, επεισόδια, αθλητική βία και συλλήψεις. 

Μετά από είχαν γίνει στο Αγρίνιο και στα Γιάννενα, τους είπαν και… «μπράβο» από την Πολιτεία (την ίδια ώρα που έχουν απαγορέψει σε ΓΑΥΡΟΥΣ να  ταξιδέψουν στο Καυτανζόγλειο) δίνοντας τους τη συγκατάθεση να πάνε και στο εκτός έδρας ματς κόντρα στον Λεβαδειακό. 

Τελικά, η πρωτοβουλία αυτή είχε εντυπωσιακά αποτελέσματα, με επιθέσεις που έγιναν με ξύλα, πέτρες και καδρόνια, αλλά και με άλλες ζημιές. Μέχρι και αμάξι έσπασαν επειδή ήταν κόκκινο, όπως αναφέρει το lamiastar.gr, που φιλοξενεί φωτογραφίες (όπως αυτή που βλέπεται) από το επεισόδια μετά το ματς. 

Παράλληλα, η αστυνομία την Κυριακή εξέδωσε δελτίο Τύπου για τις συμπλοκές των δυνάμεών της με τους εκδρομείς μετά από την ήττα στη Λιβαδειά.  

Παντού επεισόδια, αλλά, μόνο οι ΓΑΥΡΟΙ δεν επιτρέπεται να ταξιδεύουν σε αυτή τη χώρα και ενώ δεν έχει γίνει το παραμικρό σε καμία εκδρομή, από όσες έγιναν μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου