Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Μεσημέρι και... «ανοιχτό»


Η UEFA άλλαξε την ώρα του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν για μεσημέρι, αλλά αν έχει -15 στη Μόσχα θα αποφασίσουν προπονητές και διαιτητής για τη διεξαγωγή του αγώνα.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία μετέφερε χθες τη σέντρα στις 5 μ.μ. τοπική, δηλαδή 3 μ.μ. ώρα Ελλάδας, ενώ παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να ορίσει ξανά άλλη ώρα, 2 μ.μ. ή και 1 μ.μ. ώρα Ελλάδας! Αυτό συμβαίνει λόγω του απίστευτου κρύου και του χιονιού στη Μόσχα.

Πάντως, το τι θα γίνει με το παιχνίδι θα ξεκαθαρίσει μόνο την Τρίτη το μεσημέρι, όπως αναφέρουν τα RED FILES του «ΓΑΥΡΟΥ». Αν η θερμοκρασία είναι στους -14 και κάτω (-15, -16 κ.ο.κ.), ο διαιτητής θα καλέσει λίγη ώρα πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης τους προπονητές των δύο ομάδων και θα τους ρωτήσει τι θέλουν οι δύο ομάδες.

Αν συμφωνήσουν οι δύο τεχνικοί, θα γίνει κανονικά το ματς μεταξύ του Θρύλου και της Ρούμπιν, ωστόσο αν δεν συμβεί αυτό το παιχνίδι θα μεταφερθεί για την επόμενη ημέρα (Τετάρτη) και την ίδια ώρα. Και λογικά θα γίνει τότε. Ειδάλλως, θα υπάρξει μεγάλο πρόβλημα για το πότε και πού θα γίνει.

Από την πλευρά του Ολυμπιακού υπάρχει η διάθεση να γίνει κανονικά ματς την Τρίτη.
Εν τω μεταξύ, η Ρούμπιν εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται στη διεξαγωγή του ματς για την οποία σημειώνει ότι η UEFA θα αποφασίσει τη Δευτέρα για το ματς και την ώρα διεξαγωγής του, επισημαίνοντας ότι το αργότερο που μπορεί να γίνει η σέντρα είναι στις 17:00 τοπική, 15:00 Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου