Μια έκπληξη επιφύλασσε η ανακοίνωση της αποστολής του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να αφήσει εκτός τον Ντιόγκο και τον Γιάννη Φετφατζίδη, ενώ σε αυτήν συμπεριλήφθηκε ο Καζίμ Ρίτσαρντς. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, ενώ στη Θεσσαλονίκη θα ταξιδέψει και ο Ιβάν Μαρκάνο, αφού ο πυρετός που τον ταλαιπωρούσε, υποχώρησε. Παράλληλα επιστρέφουν μετά από καιρό οι Τζιμπούρ, Χολέμπας.

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αυριανό (Κυριακή 5/2, 19:30) αγώνα με τον Π.Α.Ο.Κ. ο οποίος θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.