Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Πάλι ρόμπα ο Γόντικας!

Ο Δημήτρης Γόντικας έγινε για μια ακόμα φορά ρόμπα. Όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό, έκανε μια ακόμα κωλοτούμπα, αλλά αφού πρώτα τον έκραξαν τα "πράσινα" site. Ύστερα, αναγκάστηκε να κάνει πίσω και να δηλώσει πάλι άλλα. Το ίδιο είχε κάνει με τους εισαγγελείς την πρώτη φορά, το ίδιο με τον Μαρινάκη τη δεύτερη σε συνεδρίαση της Superleague, όπου δεν μιλούσε και μετά έκανε συνέχεια δηλώσεις και η τρίτη για τα "φιλικά".

Πρώτα μιλάει και μετά σκέφτεται ο Γόντικας. Μίλησε με τον Κόντη τηλεφωνικά, ενώ δεν είχε πάει να ψηφίσει για την αναστολή του πρωταθλήματος, αλλά ως γνωστόν, άλλα ήθελε να πει, άλλα είπε και άλλα τον ανάγκασαν να πει.

Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι γίνεται στην "πράσινη" ΠΑΕ. Συμφώνησε για την αναβολή της αγωνιστικής, αλλά μετά πήρε ξανά πίσω την απόφασή του, προκειμένου να παιχτεί με κόσμο το ντέρμπι στο Ολυμπιακό στάδιο με τον Ολυμπιακό.

Λένε πως ό,τι και να γίνει, το ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει χωρίς κόσμο, αλλά αν αναβληθεί η 23η αγωνιστική, τότε το ματς με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ θα γίνει χωρίς κόσμο, αφού ολόκληρη η 23η αγωνιστική θα μετατεθεί.

Δίχως να σκεφτεί λοιπόν ο Γόντικας, άρχισε να λέει τα δικά του, μετά τον έκραξαν και αναγκάστηκε να ανασκευάσει. Τόσο πολύ φοβούνται ένα άδειο ΟΑΚΑ με τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου