Ακόμη πιο δυνατός βγαίνει ο Θρύλος από τα αλλεπάλληλα ραντεβού με ποδοσφαιστές τα οποία πραγματοποιεί ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Σειρά σήμερα να περάσουν την πόρτα των γραφείων του «ερυθρόλευκου αφεντικού» είχαν δύο παίκτες στους οποίους η ομάδα στηρίζει πάρα πολλά, παρά το γεγονός ότι δε βρίσκονται στις αποστολές των τελευταίων αγώνων.

Ο λόγος για τους Λουίς Ντιόγκο και Γιάννη Φετφατζίδη με τους οποίους σήμερα ο κ. Μαρινάκης είχε εγκάρδια και σε βάθος κουβέντα. Ο πρόεδρος του Θρύλου εξέφρασε και στους δύο την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι το κλίμα στο τμήμα είναι άριστο κάτι που βοηθά την ομάδα στην επίτευξη των μεγαλεπήβολων στόχων της. Επίσης τους ζήτησε να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και να τα δίνουν όλα για την ομάδα, τονίζοντάς τους ότι όλοι είναι μια οικογένεια και όταν είναι ενωμένοι σα γροθιά μπορούν να φτάσουν στο τέλος να πανηγυρίσουν τους τίτλους, που κυνηγούν.

Σ' αυτό το σημείο ο Έλληνας διεθνής και ο Βραζιλιάνος επιθετικός διαβεβαίωσαν τον κ. Μαρινάκη ότι από τη μεριά τους θα κάνουν το καλύτερο δυνατό ώστε ο Ολυμπιακός να πετύχει όσα στοχεύει τη φετινή σεζόν. Επίσης ν' αναφερθεί ότι ο πρόεδρος των πρωταθλητών φρόντισε να εμψυχώσει ιδιαίτερα τους δύο παίκτες τονίζοντάς τους ότι αποτελούν τεράστιο κεφάλαιο για το σύλλογο.