Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Τώρα αρχίζει το TOP-16

Τώρα αρχίζει το TOP-16

Κακά τα ψέματα, ο Ολυμπιακός, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δεν μπορεί να κοντράρει την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οπότε το χθεσινό αποτέλεσμα με τους Ρώσους ήταν ως έναν βαθμό αναμενόμενο.

Απλά στα χείλη των Πειραιωτών έμεινε μια πίκρα καθώς η ομάδα προσπάθησε αρκετά και οι διαιτητές της έκοψαν τα όποια όνειρα. Αυτό που πρέπει να κάνει τώρα ο Ολυμπιακός είναι να... χτίσει πάνω σε αυτή την εμφάνιση και να τα δώσει όλα για όλα κόντρα στις δύο τουρκικές ομάδες του ομίλου (Γαλατά, Εφές) για να πάρει την πρόκριση έστω και ως δεύτερος.

Έτσι όπως χτίστηκε η ομάδα το καλοκαίρι, έτσι όπως έχει εξελιχθεί η χρονιά (με τους πολλούς τραυματισμούς), έχει δίκιο ο Ίβκοβιτς που λέει πως θα είναι επιτυχία η πρόκριση στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας.

Οι Κυπελλούχοι Ελλάδος μπορούν να πάρουν την πρόκριση, φτάνει να είναι προσεκτικοί στα εκτός έδρας παιχνίδια και να πάρουν τουλάχιστον ένα ματς στην Κωνσταντινούπολη, τότε θα γίνουν το απόλυτο φαβορί για να πάρουν τη δεύτερη θέση στο γκρουπ. Και μετά οι «ερυθρόλευκοι» θα μπούνε σε μια σειρά αγώνων, είτε με τη Ρεάλ Μαδρίτης είτε με τη Σιένα, που μόνο να κερδίσουν θα έχουν.

Υ.Γ Ο κόσμος χθες ήταν εξαιρετικός. Μακάρι και στα υπόλοιπα ματς η εικόνα του ΣΕΦ να είναι αυτή.

Υ.Γ (1) Στα τάιμ άουτ, πρέπει να παρακολουθούν όλοι τι λέει ο προπονητής και όχι μόνο όσοι είναι στην αποστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου