Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Έτσι περνάει την γραμμή του ο ΠΑΟ!

Κάνουν αίσχη και μένουν ατιμώρητοι, κάνουν επεισόδια και δεν ασχολείται άνθρωπος μαζί τους. Την ίδια ώρα οπαδοί του Ολυμπιακού καταλήγουν στην ΓΑΔΑ χωρίς να έχουν προκαλέσει το παραμικρό επεισόδιο απλά και μόνο γιατί είχαν την πρόθεση να παρακολουθήσουν από κοντά παιχνίδι της αγαπημένης τους ομάδας. Όλα αυτά, όμως, έχουν και μία εξήγηση γιατί γίνονται και γιατί έχει ξεκινήσει ένα ανελέητο κυνηγητό του Ολυμπιακού και το προέδρου του.

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μία σειρά, λοιπόν θα σας δώσουμε την εξήγηση γιατί συμβαίνει όλο αυτό. Πάμε να τα πιάσουμε από την αρχή και να δείτε πως ένας υπουργός μπορεί να επηρεάζει από τον Παναθηναϊκό. Η αδελφή του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Παύλου Γερουλάνου, Μαρίνα έχει παντρευτεί τον αδελφό του Γιώργου Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος είναι στο Δ.Σ. της «πράσινης» ΠΑΕ ως εκπρόσωπος του Γιάννη Βαρδινογιάννη. Ο Σπηλιωτόπουλος είναι και ο εκπρόσωπος του ΠΑΟ στην Superleague μαζί με τον έμμισθο πρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Γόντικα.

Από αυτό, λοιπόν, αποδεικνύεται η αδυναμία και η συστηματική άρνηση του υπουργού να δράσει με γνώμονα την ισονομία και τη δικαιοσύνη όταν πρόκειται για θέμα που αφορούν στον ΠΑΟ. Γι’ αυτό τον λόγο λοιπόν πολέμα με μανία τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο του, Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι «πράσινοι» που ζητιανεύουν δεξιά και αριστερά για να βάλουν κανένα ευρώ στα ταμεία τους και αφού δεν μπορούν να βρουν τώρα έχουν άλλη τακτική κάνοντας μία προσπάθεια υποβάθμισης του ποδοσφαίρου και ξεκινώντας πόλεμο στον Θρύλο και τον πρόεδρο του με μπροστάρη τον γ.γ.Α. Πάνο Μπιτσαξή. Ο κ. Γερουλάνος, βέβαια, αν είχε πολιτική ευθιξία θα είχε οδηγηθεί σε παραίτηση έχοντας μία τόσο συγγενική σχέση μέσω της αδελφής του με τον Σπηλιωτόπουλο το μέλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και εκπρόσωπο του στη Λίγκα. Με αυτόν τον τρόπο, λοιπόν, προσπαθούν να ενσωματώσουν μία συγκεκριμένη διάταξη στον νέο αθλητικό νόμο ενός νέου ιδιοκτησιακού καθεστώτος το οποίο βολεύει απόλυτα τον ΠΑΟ με προφανή σκοπό να του κάνουν αβάντα. Αυτό το νομοσχέδιο το περνάει χωρίς καν να το έχει ψάξει, αφού τον βολεύει το καλό συγκεκριμένης ΠΑΕ και όχι του ελληνικού ποδόσφαιρου γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου