Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Πράσινο... μέτωπο;



Δε φτάνει που η συνδρομητική γίνεται ολοένα και πιο προκλητική απέναντι στο καλύτερο τηλεοπτικό προιόν που διαθέτει, τον Ολυμπιακό, πάει ένα βήμα παραπέρα και από ότι φαίνεται χορεύει… σφιχτά με το gazzetta.gr, αφού ουσιαστικά αντί να απαντήσει στα παράπονα του Ολυμπιακού διαρρέει πράγματα στο gazzetta.gr που ως γνωστόν ανήκει στον όμιλο που ανήκουν και τα leoforos.gr και sportdog.gr!

O επικοινωνιακός πόλεμος μαίνεται από την πλευρά των πράσινων αλλά οι Ολυμπιακοί δεν τρώνε… κουτόχορτο και κάποια στιγμή ας το καταλάβουν και «αντικειμενικοί» και «μη αντικειμενικοί»!  Και μην σας κάνει εντύπωση το «επικοινωνιακός πόλεμος». Έτσι είναι. Εκτός αν είναι τυχαίο που την ίδια στιγμή γράφεται στο leoforos.gr ότι η Κέρκυρα είναι δήθεν… παράρτημα του Ολυμπιακού, αυτό που γράφεται το αναπαράγει το gazzetta.gr και όλως… τυχαίως σε… «πηγαδάκι» του Φερέιρα με δημοσιογράφους και ο προπονητής του ΠΑΟ… χτυπάει σε αυτό το ρυθμό! Μερικά πράγματα είναι πολύ απλά και καθόλου τυχαία!

Κάποια άλλα όμως… παράγιναν και φυσικά στον Ολυμπιακό δεν θα κάτσουν με σταυρωμένα χέρια να παρακολουθούν την προσπάθεια να χτυπηθεί πότε προσωπικά ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης και πότε η ομάδα στο σύνολο της…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου