Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2012

Δεν παραμυθιαζόμαστε!

Ξυπνάς το πρωί και διαβάζεις για το S.O.S του Δημήτρη του Γόντικα. «Δεν έχουν λεφτά στοπ. Πρέπει να κάνετε κάτι στοπ. Θα έχουμε πρόβλημα στοπ, ειδικά όταν θα γίνει ο έλεγχος της ΟΥΕΦΑ». Κάπως έτσι νομίζουμε ότι θα είναι το περιεχόμενο του... τηλεγραφήματος που έστιλε ο Γόντικας στους μετόχους. Τα οικονομικά προβλήματα του Παναθηναϊκού, είναι καθαρά δικό τους θέμα και θα είναι μέγα λάθος, εάν ασχοληθούμε εμείς με αυτά.

Από την αρχή της φετονής σεζόν, οι «πράσινοι» έχουν καταφέρει να μετατρέπουν τα προβλήματα σε πλεονεκτήματα. Πέφτουν οι δύο σφαλιάρες στην Ευρώπη και ξεκινά ο... πόλεμος ανακοινώσεων, μεταξύ Βαρδινογιάννη και Βγενόπουλου. Ουδείς ασχολείται με την ομάδα. Μόλις ο χαρτοπόλεμος τελείωσε, εμφανίστηκε ο Τσάκας. Τρεις μήνες έφερνε Άραβες, πρίγκιπες, τον Σικαμπάλα, τον Τζαβέλα και φυσικά τον Ροναλντίνιο. Και σε αυτή την περιόδο, ουδείς ασχολείται με την ομάδα.

Τώρα που πάγωσαν οι διοικητικές εξελίξεις και δεν υπάρχουν Άραβες ούτε για δείγμα, βγήκαν για τα καλά στην επιφάνεια τα οικονομικά προβλήματα. Δεν λέμε, ότι δεν ισχύουν, αλλά να δείτε ότι και πάλι ουδείς θα ασχοληθεί με την ομάδα. Στο λιμάνι, ούτε που πρέπει να κοιτάξουν το αν θα βουλιάξει ο... Παναραβικός. Αν βουλιάξει, βούλιαξε. Αλλά μέχρι τότε, αυτό που πρέπει να κάνουν οι Πειραιώτες είναι να συνέλθουν αγωνιστικά, να κοιτάζουν ένα ένα τα παιχνίδια και να γίνει σοβαρή ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού. Όχι με πολλούς παίκτες, αλλά με ποιοτικούς που να μπουν αμέσωςε στην ομάδα και να την ανεβάσουν επίπεδο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Θρύλος πρέπει πάση θυσία να περάσει από την Ξάνθη, έστω και αν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Μέσα σε όλα ήρθε και η θλάση του Μιραλάς, αλλά όπως και να το κάνουμε τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Όποιοι και αν αγωνιστούν, πρέπει να φέρουν το τρίποντο.

Για την ποιοτική ενίσχυση που προαναφέραμε, αυτή πρέπει να γίνει, γιατί σε λίγο το πρόγραμμα θα γίνει και πάλι βαρύ. και φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το Γιουρόπα Λιγκ, στο οποίο έχουμε την δυνατότητα για δυνατή παρουσία...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου