Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

Με το μυαλό στον Ολυμπιακό

Η ημερομηνία για το ματς του Θρύλου με την Ρούμπιν Καζάν οριστικοποιήθηκε και έγινε γνωστή  από τους Ρώσους (14/02), οι οποίοι συνεχίζουν ακάθεκτοι την προετοιμασία τους. 

Η αντίπαλος των «ερυθρολεύκων» δουλεύει παράλληλα σε όλα τα επίπεδα, όχι μόνο στο οργανωτικό, και συνεχίζει ακάθεκτη την προετοιμασία της, επί τουρκικού εδάφους, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Λόγω της διακοπής του πρωταθλήματος στη Ρωσία αυτά είναι τα πρώτα ματς που θα δώσουν οι παίκτες της Ρούμπιν για το 2012, για αυτό και αυτήν την περίοδο κάνουν τη χειμερινή προετοιμασία τους, μακριά από το παγωμένο Καζάν.

Η Τρίτη ήταν η 14η ημέρα που βρίσκονται οι παίκτες της στην Τουρκία και εσείς μπορείτε να δείτε εικόνες με τη δουλεία που κάνουν οι αντίπαλοι των Πειραιωτών, από το επίσημο σάιτ της ομάδας. 

Εν τω μεταξύ, πριν από μερικές ημέρες η Ρούμπιν έδωσε φιλικό με τη Λέφσκι στη Σόφια και τώρα, την Τετάρτη ετοιμάζεται να δώσει κι άλλο ματς, αυτή τη φορά κόντρα στη Μπόχουμ. Σιγά σιγά οι Ρώσοι αρχίζουν να μπαίνουν σε αγωνιστικό ρυθμό και να μετρούν τις δυνάμεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου