Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Βαγγέλη, κοίτα τι έκανα...

Βαγγέλη, κοίτα τι έκανα...

Προκλητικό το γκάζι, αναγκαία η ταχύτητα, ανεβαίνει η λίμπιντο, μη σου πω και η τεστοστερόνη. Ο Σωκράτης γράφει για το μαρσάρισμα του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη, τον παροτρύνει όμως -σαν καλός φίλος- να αλλάξει... λωρίδα και να μπει σε λεωφόρο ταχείας μεταγραφικής κυκλοφορίας.

Καλά τους ξηγήθηκες ρε συ Βαγγέλη. Είναι ποτέ δυνατόν να μην μπορούν να κερδίσουν τη Δράμα ο Μιραλάς, ο «Μέσι», ο Τοροσίδης και οι παικταρ΄δες που έχει ο Θρύλος; Καλά έκανες και ανέβασες λίγο ρυθμό, γιατί τους έβλεπα να γιορτάζουν δύο φορές Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά. Και πάλι καλά, εδώ που τα λέμε, που δνε παίζαμε κανένα σοβαρό παιχνίδι.

Θες, όμως τη γνώμη μου σε κάτι; Λίγο πρόστιμο τους έριξες. Τι 500 χιλιάρικα. Σιγά τα ωά. Από 35, δηλαδή, στον καθένα. Ματώσανε τα χρυσά μου και από 24 καρατίων που είναι η τσέπη τους, έγινε 18. Για ρώτα τους, ξέρουν τι γίνεται «έξω», στις δουλειές; Εσύ που έχεις τόσους και τόσους και δουλεύουνε για πάρτι σου ξέρεις. Τα παλικαράκια που έχουν το μυαλό τους στα χειροποίητα αυτοκίνητα, ξέρουν με πόσα τη βγάζει ο λαουτζίκος κάθε μήνα; Ξέρουν ότι αυτοί που πάνε γήπεδο για να τους δουν τη βγηάζουν με 800 και 1000 ευρουλάκια το μήνα;

Ετσι πες του Μιραλάς. Να ξεμυαλιστεί με τη μπάλα και με τη φανέλα του Ολυμπιακού, όχι με το εγγλέζικο αυτοκίνητο που μοστράρει κάθε μέρα στο πάρκινγκ. Γιατί τα λεφτουδάκια από σένα τα πήρε.

Φταις, όμως, και συ, Βαγγέλη. Ακουσες πολλούς σε πολλά. Στον Ολυμπιακό έχουν έρθει παικτάκια που εγώ τα είχα για τη λάντζα, Βαγγέλη. Εντάξει, όλο και κάποιο ολόμαλλο θα φέρουμε, μέσα στο πρόγραμμα είναι αυτό και όποιος δουλεύει κάνει λάθη. Το φετινό, όμως, είναι απερίγραπτο. Λείπει η στόφα των περασμένων ετών.

Κοότα (τη φωτό) τι έκανα και ποιους έφερνα Βαγγέλη. Ετσι θα είναι ο θρύλος μεγάλος, ενωμένος, ποτέ νικημένος και παντοτινός πρωταθλητής. Εγώ πήρα 13 στα 15. Εσύ έχεις 1 στο 1. Στο χέρι σου είναι να τους γλεντήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου