Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Ποδαρικό με το δεξί

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο εντός έδρας ματς της χρονιάς ολοκληρώθηκε. Οι πειραιώτες υποδέχονται αύριο Τετάρτη τον Ατρόμητο και θέλουν να ξεκινήσουν φυσικά με το δεξί, τις υποχρεώσεις τους στο νέο έτος.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση, να υπολογίζει σε όλους σχεδόν τους παίκτες που ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό. Μόνο ο Φέισα είναι τραυματίας και ως εκ τούτου, οι «κομμένοι» από την 18άδα, είναι γερά ονόματα. Και αναφερόμαστε φυσικά στους Ιμπαγάσα και Ορμπάιθ, οι οποίοι δεν χωρούσαν στην αποστολή!

Συγκεκριμένα, ο Βάσκος τεχνικός αποφάσισε τον Ατρόμητο να τον αντιμετωπίσουν οι Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέβας, Μαρκάνο, Μοδέστο, Μανιάτης, Μακούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ, Γέστε, Μόνχε, Αμπντούν, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Πάντελιτς.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, Χαβίτο, Παπάζογλου και Ποτουρίδης. Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Δασκαλάκης, Ζαραδούκας, Βαλεριάνος, Χαβίτο, Ιμπαγάσα, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Ορμπάιθ και Φέισα θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου