Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Χρειαζόταν μια μεταγραφή...

Χρειαζόταν μια μεταγραφή...

Φορμίκα, Ματσάντο, Μπελούτσι, Λούτσο Γκονζάλες, Ροζίτσκι... έπαιξαν δυνατά και από κει και πέρα ακούστηκαν δεκάδες ονόματα για τον Θρύλο.

Ποιό ήταν όμως το αποτέλεσμα; Ρόι Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και Ντιόγκο, μιας και ο Βραζιλιάνος με δυο καλές εμφανίσεις κόντρα σε Πανιώνιο και Εργοτέλη... κέρδισε τον Βαλβέρδε! Ο Ολυμπιακός τόνισε πως δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές και η αντεπίθεση που είχε αποφασιστεί μετά το ματς με την Ξάνθη θα μείνει μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι και όχι στο μεταγραφικό. Μέσα από το katimagiko.gr σας είχαμε προετοιμάσει πως μεγάλη μεταγραφή δύσκολα θα γίνει και όσο περνούσαν οι μέρες κίνηση στον Γενάρη θεωρούνταν απίθανη!

Τι γίνεται τώρα; Επιμένω πως ο Ολυμπιακός έχει ποιοτικότερη ομάδα, πιο δυνατή διοίκηση και καλύτερο προπονητή, ωστόσο επιμένω πως ήθελε και έναν βαρβάτο ακραίο! Στο κέντρο ο περσινός Ιμπαγάσα, ο Μακούν που όλοι ξέραμε και ο Μανιάτης μπορούν να κάνουν καλά πράγματα, αλλά από τα δεξιά τι γίνεται;;;; Χρόνος υπήρχε αρκετός, όπως και καλές περιπτώσεις, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν ΤΟΛΜΗΣΕ να κάνει ακόμα μια μεγάλη μεταγραφή και πλέον καλούμαστε να παλέψουμε για τον τίτλο, να κάνουμε πορεία στην Ευρώπη και να πάρουμε το Κύπελλο με το υπάρχον υλικό.

Είναι πολλά τα ματς, μεγάλες οι απαιτήσεις, αλλά και... τεράστια η ατυχία που μας δέρνει από την αρχή της σεζόν. Φέτος έχουμε τους περισσότερους τραυματισμούς, οι μεταγραφές δεν έχουν βγει και η ενίσχυση που ζητούσε η ομάδα δεν ήρθε ποτέ! Άποψή μου είναι πως ο Θρύλος ήθελε μια μεγάλη μεταγραφή, ήθελε έναν παίκτη να κάνει τη διαφορά από τα άκρα γιατί Αμπντούν, Φετφατζίδης, Φουστέρ δεν μπορούν το κάτι παραπάνω σύμφωνα πάντα με αυτά που μας έχουν δείξει μέχρι τώρα.

Θα σταματήσουμε τα... παράπονα, τις επιθυμίες, αλλά και το τι έλεγε η λογική και θα περιμένουμε ο Ολυμπιακός να δικαιώσει τις προσδοκίες μας, νταμπλ και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος της σεζόν και τότε θα τα βάλουμε κάτω να δούμε αν τελικώς έφταιξαν Μαρινάκης, Βαλβέρδε, παίκτες, γιατί ο Κοβάσεβιτς θα είναι.. επιτυχημένος μόνο αν ο Φέισα κάνει εκπληκτικό β' γύρο.

Δεν μπορώ να σταθώ στη νίκη επί του Εργοτέλη, ήταν ένα καλό ματς το οποίο έπρεπε να είχε γίνει με Δόξα και Ξάνθη, ώστε να μην έχουν χαθεί οι βαθμοί και η ομάδα βρεθεί πίσω στη βαθμολογία. Θέλουμε ανάλογη συνέχεια, πείσμα, δύναμη, ταχύτητα και οι ευκαιρίες να γίνονται γκολ. Το -5 είναι δύσκολο να το πεις, να το γράψεις, πόσο μάλλον να το πιστέψεις πως ο Θρύλος βρίσκεται πίσω από την ομάδα του Τοτσέ!! Συνέλθετε και αποδείξτε πως είστε οι καλύτεροι σε όλους τους τομείς!!! Ο κόσμος του Ολυμπιακού δεν θέλει να χαθεί ο φετινός τίτλος....

ΥΣ: Επιστρέφει ο Τζιμπούρ με ΠΑΟΚ, ο Αλγερινός έμεινε εκτός αρκετό καιρό και σίγουρα δεν... έφταιγε αυτός, εμείς το φωνάζαμε πως πρέπει το παλικάρι να πάρει ανάσες!!

ΥΣ 1: Είδε το φως της δημοσιότητας το όνομα του Μεντουγιανίν, ωστόσο το θέμα δεν προχώρησε και... σωστά. Παιχταράς, με απίστευτο αριστερό, εξαιρετικός τεχνίτης, αλλά «τεμπέλης» και κακός χαρακτήρας. Αποκάλεσε... κλόουν τον προπονητή του, τσακώθηκε με συμπαίκτες, κόσμο και η διοίκηση της Μακάμπι προσπαθεί να τον πουλήσει για να τον «ξεφορτωθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου