Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Να φέρουν... τούμπα το πρωτάθλημα!

Να φέρουν... τούμπα το πρωτάθλημα!

Ο Ολυμπιακός πήρε... μπρος και δείχνει έτοιμος για να κάνει την μεγάλη αντεπίθεση και να φέρει έτσι... τούμπα το πρωτάθλημα! Οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε έστειλαν το δικό τους ηχηρό μήνυμα με τα τρία γκολ με τα οποία φιλοδώρησαν τον Εργοτέλη το Σάββατο στο... κρύο λόγω καιρού Καραϊσκάκη.

Τρία τέρματα που βάσει των ευκαιριών που έγιναν θα μπορούσαν να ήταν ακόμα και έξι! Το θετικό ήταν πως αρκετοί παίκτες προσπάθησαν για το καλύτερο σε όλους τους τομείς του ματς. Έβγαλαν διάθεση, πάθος αλλά και τρεξίματα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν αποφασιστικά στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό. Το ήθελαν πολύ το συγκεκριμένο ματς και αυτό το έδειξαν στον αγωνιστικό χώρο. Το τελικό αποτέλεσμα τους δικαίωσε με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο.

Και τώρα; Τώρα υπάρχει η Τούμπα και ο ΠΑΟΚ. Ένας αγώνας που είναι ειδικών συνθηκών. Μία αναμέτρηση απαιτητική. Εκεί ο Ολυμπιακός καλείται να εμφανιστεί ακόμα καλύτερος και να αποσπάσει το... διπλό.

Στο λιμάνι ξέρουν πια πολύ καλά ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για νέα γκέλα! Οι ερυθρόλευκοι εφόσον φανούν σοβαροί, προσεκτικοί, πειθαρχημένοι και παθιασμένοι στην συνέχεια της σεζόν έχουν την δυνατότητα να ανατρέψουν τα σε βάρος τους δεδομένα στο πρωτάθλημα και στο τέλος να το κάνουν δικό τους. Ας μην ξεχνάμε πως υπάρχει και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό...

Υ.Γ. 1 Σύμφωνοι οι Τζαμέλ Αμπντούν, Ιβάν Μαρκάνο και Πάμπλο Ορμπάιθ δεν έχουν δικαιώσει τις προσδοκίες του κόσμου, όμως από την άλλη δεν είναι και σωστό να αποδοκιμάζονται για δεύτερο σερί ματς.

Υ.Γ. 2 Ο Ολυμπιακός το... παλεύει πολύ για την δεύτερη μεταγραφή. Οι ιθύνοντες του πειραϊκού συλλόγου θέλουν έναν ποιοτικό παίκτη και θα τον αναζητήσουν έως και την τελευταία ώρα. Μακάρι τελικά να βρεθεί.

Υ.Γ. 3 Πολύ σωστή η παρατήρηση ενός εκλεκτού συναδέλφου που με πήρε τηλέφωνο μετά τον αγώνα. Ο Ντιόγο ήταν μεν θετικός αλλά δεν ήταν για να βγει MVP του αγώνα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου