Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Μήπως ήταν σε άλλο γήπεδο;

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και όλοι ασχολήθηκαν με τη νίκη των «πρασίνων» και με το γεγονός ότι άρχισε το ματς ενώ υπήρχε σε κάποια σημεία του γηπέδου πάγος. Όλοι μιλούσαν για παγοθραυστικά και μεγαλειώδες εμφανίσεις ποδοσφαιριστών του ΠΑΟ, κανείς όμως δεν αναφέρθηκε για τα όσα έγιναν πριν τον αγώνα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Φαίνεται κανείς δεν θα είδε τι έγινε μεταξύ των οπαδών του ΠΑΟ και αυτών του ΠΑΣ Γιάννινα. Πέρασε έτσι ασχολίαστο αυτό το γεγονός σαν να μην έγινε τίποτα.

Ότι έσπασαν δηλαδή το γήπεδο του ΠΑΣ Γιάννινα και δημιούργησαν επεισόδια έξω απ’ αυτό, δεν το είδε κανείς. Βέβαια από την άλλη πώς να τα δουν κιόλας αφού και η τηλεόραση αυτό που έδειχνε συνέχεια ήταν τους ανθρώπους του γηπέδου να προσπαθούν να φτιάξουν τον αγωνιστικό χώρο για να γίνει το ματς.

Για τους... άπιστους όμως και αυτούς που κάνουν ότι δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα υπάρχει βίντεο. Όλα άρχισαν όταν οπαδοί του Παναθηναϊκού βρέθηκαν έξω από το γήπεδο των Ιωαννίνων, παρά τις απαγορεύσεις που είχαν υπάρξει πριν τον αγώνα, και προσπάθησαν να μπουν μέσα. Εκεί αντέδρασαν οι οπαδοί του ΠΑΣ και μετά όταν πλέον οι «πράσινοι» είχαν μπει στο γήπεδο, άρχισαν να σπάνε τις καρέκλες και να τις πετάνε έξω από την κερκίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου