Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

«Πιθανή αλλαγή ημερομηνίας»

Μεγάλη κουβέντα γίνεται στην Ρωσία σχετικά με την έδρα που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση του Θρύλου με την Ρούμπιν Καζάν, καθώς είναι πολλές οι παράμετροι που παίζουν ρόλο. 

Αρχικά το θέμα είναι να καταλήξουν οι Ρώσοι στο «Λουζνίκι» και κατόπιν να διευκρινιστεί τι θα γίνει με την άλλη αναμέτρηση, καθώς ίσως και η Λοκομοτίβ να θελήσει να χρησιμοποιήσει την ίδια έδρα. 

Προς το παρόν, δεν υπάρχει κάτι επίσημο, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα όπως επισημαίνουν από τον σύλλογο του Καζάν δεν έχει γίνει ακόμη επίσημο αίτημα. Εν τω μεταξύ, αυτό που επισημαίνεται είναι ότι ο αγωνιστικός χώρος του «Σεντράλ» στο Καζάν θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση για να φιλοξενήσει ματς πρωταθλήματος, οπότε για αυτό είναι αποτρεπτικό το σενάριο να γίνει εκεί το παιχνίδι των «32» του Europa League.

Ήδη από χθες έχουν πυκνώσει οι αναφορές για το «Λουζνίκι», αλλά από σήμερα οι Ρώσοι (rg.ru) υποστηρίζουν ότι το παιχνίδι μπορεί να γίνει στις 14/2 ή στις 15/2. Αυτό έχει να κάνει με το γεγονός ότι η Λοκομοτίβ έχει ματς με την Μπιλμπάο και ίσως θελήσει να παίξει κι αυτή στο «Λουζνίκι», που είναι το μόνο γήπεδο 5 αστέρων.

Παράλληλα, αναφέρεται το ενδεχόμενο μέχρι και για άλλο γήπεδο στο Καζάν, που δεν είναι τόσο πιθανό, αφού πρέπει να γίνουν εργασίες πρώτα ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τέτοιον αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου