Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Όποιος σας γλεντάει ΓΑΥΡΟΣ είναι ρε!


Με ήρωα τον Γιάννη Σιδεράκη από την ακαδημία του Θρύλου, ο πελάτης αποχαιρέτησε το κύπελλο!

Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου έκανε αυτό που έμαθε αυτό μικρός όταν ήταν στο Ρέντη, να γλεντάει τον Παναθηναϊκό όπου τον βρίσκει και να τον βγάζει εκτός στόχων.

Τα… έδειξε στον Λέτο, τα ταλέντα του, ο Σιδεράκης. Πήγε ο Μπαλέτο να εκτελέσει πέναλτι και ο γκολκίπερ των γηπεδούχων του το απέκρουσε, όπως έκανε και σε άλλους συμπαίκτες του Αργεντινού.

Μεγάλος ηγέτης κι αυτός! Τελευταίο πέναλτι στην πεντάδα έριχνε, αφού το ματς είχε λήξει ισόπαλο 0-0 στην κανονική διάρκεια και στην παράταση, αν το έβαζε τέλειωναν όλα, αλλά φάνηκε λίγος.
Οι Πελάτες από τον δεύτερο αντίπαλο το καλοκαίρι αποχαιρέτησαν την Ευρώπη, από τον δεύτερο αντίπαλο στο κύπελλο πάνε και τώρα στο σπίτι τους.

Αυτό που τους πονάει, όμως, περισσότερο είναι ότι εκεί τους στέλνει ένας ΓΑΥΡΟΣ, κάποιος που ξέρει τι χρειάζεται για να κάνεις πλάκα στον πρέσβη, καθώς το διδάχτηκε στην καλύτερη σχολή για το συγκεκριμένο αντικείμενο. Φορώντας τα «ερυθρόλευκα» ως πιτσιρικάς.

Πάει ο ένας στόχος, πάει και ο δεύτερος, υπομονή Πελάτες, τον Μάρτη θα χαιρετήσετε και τον τρίτο. Περνούν οι μέρες και ζυγώνει το ντέρμπι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου