Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Αυτός ναι, είναι σέντερ!

Αυτός ναι, είναι σέντερ!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση του Σέντρικ Σίμονς. Ενός παίκτη που αν τελικά αποκτηθεί μπορεί α αλλάξει επίπεδο τη φροντ λάιν των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Ο 26χρονος Αμερικανός σέντερ είναι κάτοχος βουλγαρικού διαβατηρίου και θα αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους», εάν τελικά οριστικοποιηθεί η συμφωνία μαζί του, ως κοινοτικός. Κάτι που σημαίνει πως θα υπάρξουν ανακατατάξεις στο ρόστερ της ομάδας.

Τώρα ποιος θα είναι αυτός που θα βγει από την ομάδα για να πάρει τη θέση του ο πρώην παίκτης της Καβάλας, κανείς δεν γνωρίζει, αλλά όλα συνηγορούν πως ο Ματ Χάουαρντ είναι αυτός που θα δει την πόρτα της εξόδου.

Όσο για τον Σέντρικ Σίμονς, πρόκειται για τον παίκτη που έλειπε από την ομάδα. Είναι αρκετά γρήγορος, εξαιρετικά δυνατός και έχει… πολύ μπάσκετ μέσα του. Παίζει πολύ καλά το πικ εν ρολ και στην άμυνα είναι φόβος και τρόμος. Δεν είναι πάρα πολύ ψηλός για τη θέση (2,06), αλλά έχει τρομακτικά προσόντα και το κορμί του τον βοηθάει πάρα πολύ. Έχει τα μούσκουλα που απαιτούνται για να μην πλησιάζει κανείς στη ρακέτα ενώ έχει φοβερό συγχρονισμό, κάτι που του δίνει τη δυνατότητα να… μοιράζει τάπες.

Πρόκειται για παίκτη «λίρα εκατό» και εάν οι Κυπελλούχοι Ελλάδος τελικά τον αποκτήσουν θα έχουν κάνει μια εξαιρετική κίνηση, η οποία ενδέχεται να αλλάξει τις ισορροπίες.

Υ.Γ. Με την απόκτηση του Σίμονς, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κλείνει μια φοβερά μεγάλη τρύπα που υπήρχε μέσα στη ρακέτα. Τώρα χρειάζεται και η απόκτηση ενός γκαρντ για να γίνουν τα πράγματα ακόμη καλύτερα για την ομάδα του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου