Το χθεσινό ματς με τη Δόξα Δράμας στο Καυτανζόγλειο δεν ήταν, απλά, μια «γκέλα». Ήταν αυτοκτονία. Η εμφάνιση των ερυθρολεύκων ήταν, επιεικώς, εξοργιστική. Κακοί ήταν όλοι οι παίκτες με ελάχιστες εξαιρέσεις φιλοτιμίας, όχι καλής απόδοσης. Αρκετοί παίκτες εξόργισαν άπαντες με πρώτο και καλύτερο τον Βαγγέλη Μαρινάκη που έστειλε με τη λήξη του αγώνα το μήνυμα μέσω συνεργατών του (σ.σ. όποιος δεν τα δίνει όλα και δεν ιδρώνει τη φανέλα δεν θα έχει θέση στην ομάδα) και συνεχίζει σήμερα στον ίδιο και πιο αυστηρό τόνο.

Όπως φαίνεται όμως, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που στο χθεσινό ματς εξόργισε περισσότερο από άλλους και δεν αποκλείεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις. Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού «όποιος δεν ιδρώνει τη φανέλα και δεν προσπαθεί δεν θα έχει θέση στην ομάδα». Και πλέον η θέση του Φραν Γέστε στην ομάδα του Ολυμπιακού κρίνεται εξαιρετικά αβέβαιη. Σύμφωνα με πληροφορίες, από χθες το βράδυ έγιναν σκέψεις για να αρχίσουν άμεσα οι διαδικασίες για απομάκρυνση του Ισπανού χαφ από τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά μιλάμε για απόφαση, ωστόσο για να υλοποιηθεί χρειάζονται και οι απαραίτητες ενέργειες.

Η μαγική ασίστ του Φραν στον Φετφατζίδη στο διπλό της Μασσαλίας είχε βελτιώσει αρκετά το κλίμα προς το πρόσωπό του το οποίο ήταν κακό αφού, αν θυμάστε, είχε πάει στην Ισπανία για επέμβαση δίχως την άδεια του Ολυμπιακού. Η χθεσινή του εμφάνιση όμως φαίνεται πως είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Προφανώς και δεν είναι ο Γέστε ο μοναδικός που φταίει για τη γκέλα. Αποδεικνύεται ομως πως η ομάδα δε μπορεί να στηριχθεί πάνω του. Περιμένοντας τη μία ομολογουμένως «μαγική» του ασίστ, χάνει πολλά άλλα όση ώρα βρίσκεται στο γήπεδο. Γι' αυτό και είναι πιθανό να κληθεί άμεσα (αν δεν έχει ήδη γίνει) να έρθει στην Ελλάδα ο εκπρόσωπός του ώστε να συζητηθεί η λύση της συνεργασίας μαζί του.