Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκη, πήγε το απόγευμα της Παρασκευής στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη και είχε μια συνομιλία με τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε, για το ρόστερ και τις μετεγγραφές, ενώ θέλησε να ζητήσει εξηγήσεις από το ιατρικό τιμ για τους πολλούς τραυματισμούς και τις... αποκλίσεις στα χρονοδιαγράμματα για το πότε αποκαθίσταται ένα τραύμα, αφού έχουν παρατηρηθεί καθυστερήσεις σε σχέση με τα αρχικά πλάνα.

Ο πρόεδρος του Θρύλου τα είπε με τον «Τσινγκούρι» για την ενίσχυση της ομάδας αλλά και το κρίσιμο κυριακάτικο ματς με την Ξάνθη στα "Πηγάδια", αφού το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για τον Ολυμπιακό κόντρα σε μια ομάδα που δεν έχει χάσει εδώ και εννέα σερί ματς πρωταθλήματος. Για τις μετεγγραφές, το πλάνο είναι συγκεκριμένο, απλά ήθελε να έχει εκ νέου μια επαφή με τον Ισπανό κόουτς ο πρόεδρος και να ξέρουν το πως θα κινηθεί ο Θρύλος τον Γενάρη.

Παράλληλα όμως είχε και συζήτηση για αρκετή ώρα και με το ιατρικό τιμ, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τους συνεχείς τραυματισμούς. Ο τελευταίος του Μιραλάς τον... θορύβησε, αφού πρόκειται για θλάση και δεν θέλει να υπάρξει καθυστέρηση στην επανένταξή του, μιας και πρόκειται για παίκτη-βαρόμετρο. Συν τοις άλλοις, έχουν παρουσιαστεί καθυστερήσεις σε τέτοιες περιπτώσεις με βάση το τι αρχικά είχε εκτιμηθεί από τους γιατρούς των Πειραιωτών.

Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ο πρόεδρος και από την στιγμή που κάτι τον προβλημάτισε και ήθελε να το μάθει, πήγε άμεσα στις αθλητικές εγκαταστάσεις για να ενημερωθεί από πρώτο χέρι. Θέλει να μαθαίνει για τα πάντα και να έχει άποψη για τα πάντα μέσα στην ομάδα ο ισχυρός άνδρας του Θρύλου. Αγαπάει τον Ολυμπιακό και θέλει να λειτουργούν όλα κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.