Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει μια καλή μετεγγραφή τον Γενάρη, ώστε να βελτιώσει και άλλο το ήδη ποιοτικότατο ρόστερ του και για το λόγο αυτό κοιτάζει περιπτώσεις από το πάνω ράφι....

Άλλωστε, Μαρινάκης και Βαλβέρδε είχαν τονίσει ευθύς εξ αρχής ότι στόχος είναι η απόκτηση παίκτη που αποτελεί εξαιρετική περίπτωση και όχι απλά για να έρθει κάποιος στο λιμάνι.

Όπως αναφέρει ο "Π", ο πρωταθλητής Ελλάδας έχει πρώτα απ΄όλα στο στόχαστρό του τον Λούτσο Γκονζάλες της Μαρσέιγ, ο οποίος δεν έχει και πολύ μέλλον στη Γαλλία και ψάχνουν φόρμουλα στο λιμάνι για να τον ντύσουν στα ερυθρόλευκα. "Αγκάθι" η υψηλή αμοιβή του, αλλά είναι ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά και να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Ο Θρύλος δεν την παρατάει την περίπτωση αυτή και θα κάνει ό,τι μπορεί για να τον φέρει δανεικό στην Ελλάδα με οψιόν αγοράς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαρσέιγ συζητά πλέον το ενδεχόμενο δανεισμού του παίκτη, καθώς δεν έχει στα χέρια της κάποια σοβαρή πρόταση για την πώλησή του, κάτι που δείχνει ότι ο Ολυμπιακός στην προκειμένη περίπτωση ακολούθησε σοφά την τακτική της αναμονής. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δώσει το «ΟΚ» για να ξεκινήσουν συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Από εκεί και πέρα, έχουμε και την περίπτωση του Εστέμπαν Γκρανέρο, με τον Ισπανό άσο της Ρεάλ Μαδρίτης να παραχωρείται δανεικός και σύμφωνα με ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό του. Γράψαμε και σχετικά το βράδυ της Πέμπτης για τον εν λόγω άσο και περιμένουμε να δούμε αν θα υπάρξει κάποια επίσημη κρούση από την ερυθρόλευκη διοίκηση. Ο παίκτης βέβαια, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων ομάδων από Ισπανία και Αγγλία.