Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Να «φωτίσει» την πρόκριση!

Να «φωτίσει» την πρόκριση!

Την νίκη απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν θα επιδιώξει ο Ολυμπιακός στην αποψινή αναμέτρηση του «Παρκ Ντε Πρενς», ώστε να τσεκάρει από απόψε την πρόκρισή του στους «16» του Champions League (21.45 - Δ.Τ.)Την εκτός έδρα ςνίκη επί της Παρί Σεν Ζερμέν, που θα του δώσει την δυνατότητα να τσεκάρει από απόψε το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης για τους «16» του Champions League, αναζητά ο Ολυμπιακός!
Οι νταμπλούχοι Ελλάδας παρουσιάζονται πιο αποφασισμένοι από ποτέ, ώστε να γράψουν ιστορία με χρυσά γράμματα και να φύγουν θριαμβευτές από το «Παρκ Ντε Πρενς»!
Άπαντες στο στρατόπεδο του Θρύλου γνωρίζουν τον τεράστιο βαθμό δυσκολίας που θα έχουν απόψε απέναντισ την παρέα του Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, ωστόσο δείχνουν αποφασισμένοι να πάρουν μια γλυκιά ρεβάνς για την εντός έδρας ήττα στην φετινή ευρωπάική τους πρεμιέρα (1-4) και παράλληλα να υψώσουν αψίδα πρόκρισης στην πόλη του φωτός! 
Σε περίπτωση, ποπυ το καταφέρουν αυτό οι πάικτες του Μίτσελ, θα έχουν καταφέρει να μην χάσουν σε κανένα από τα τρία εκτός έδρας μας του ομίλου τους. Κάτι, που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο παρελθόν στην 15χρονη παρουσία τους σε φάση ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
Σε σχήμα με ενισχυμένο κέντρο προσανατολίζεται ο Μίτσελ, εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν.
Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται σχεδόν να έχει καταλήξει στην διάταξη, που θα παρατάξει στην ... σκακιέρα του «Παρκ Ντε Πρενς» μετά και τις αρκετές δοκιμές που έκανε και την Τρίτη
Με βάση τα όσα έχουν φανεί, ο Ρομπέρτο θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Σαλίνο, αριστερά ο Χολέμπας και στόπερ οι Μανωλάς και Σιόβας. Ο Μανιάτης με τον Σάμαρη θα είναι στον άξονα με τον Τσόρι Ντομίνγκες πιο μπροστά τους, όντας επιφορτισμένος με τον ρόλο του να κρατάει μπάλα και να οργανώνει παιχνίδι. Στα άκρα θα είναι οι Κάμπελ (δεξιά) και Φουστέρ (αριστερά) και μοναδικός προωθημένος ο Μήτρογλου.
Ήτοι ένα 4-4-1-1. Ο Μίτσελ δεν έχει βγάλει από το μυαλό του και το 4-3-3 με τριάδα στον άξονα Σάμαρη, Μανιάτη και έναν εκ των Μασάντο, Τσόρι ή Εντινγκά . Εξακολουθεί να υπάρχει και το σενάριο να τοποθετηθεί ή ο Φουστέρ ή ο Σαβιόλα πίσω από τον Μήτρογλου αλλά και να πάει ο Μπονγκ πίσω από τον Χολέμπας στα αριστερά και ο Φουστέρ να παίξει δεξιά στα χαφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου