Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Ο Κάμπελ έφερε... απόγνωση στην Άρσεναλ

Ο Κάμπελ έφερε... απόγνωση στην Άρσεναλ
Ο Τζόελ Κάμπελ εξέθεσε μόνος του τον ΠΑΟΚ, έκανε το κορυφαίο του ματς και επέφερε... αναστάτωση στην Άρσεναλ.
Ο Κοσταρικανός έκανε τα πάντα σε μία ονειρεμένη βραδιά για τον Θρύλο που πιστοποίησε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως είναι η καλύτερη ομάδα εντός των συνόρων. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων και πολύ απλά οι δικαιολογίες για εκείνον τελείωσαν... 4-0 σε ένα ματς που δεν έκανε καν φάσεις...
Ο Κάμπελ, ένα ακόμα τρικ του Μίτσελ, και σκόραρε και έδωσε ασίστ κάνοντας ήδη τους Άγγλους να παραμιλάνε. «Ο Ολυμπιακός έχει τον Κάμπελ και εμείς τον Μπέντνερ. Πως γίνεται αυτό;», αναρωτιούνται οι οπαδοί της Άρσεναλ, που θέλουν επιστροφή του διεθνούς χαφ στην Αγγλία.
Η αναστάτωση στις τάξεις των φανς της Άρσεναλ είναι φανερή καθώς χτυπούν το κεφάλι τους στον τοίχο βλέποντας τον Κάμπελ να κάνει τέτοια ματς και εκείνοι να έχουν τον διεθνή Δανό. Κατά τα άλλα για τον Ολυμπιακό όλα πήγαν τέλεια στο ματς με τον ΠΑΟΚ. Απόλυτα δίκαιη η νίκη του με πλήρη κυριαρχία σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού.
Κατά τα άλλα ο Μίτσελ απέδειξε με το πιο περίτρανο τρόπο πόσο έχει μεταμορφώσει προς το καλύτερο την ομάδα αλλά και τον ίδιο. Η βελτίωση του Ισπανού στον πάγκο είναι μεγάλη και υπάρχουν οι προοπτικές για να κάνει ο Ολυμπιακός μία ακόμα πολύ καλή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου