Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Με τον ...πελάτη τελικό!

Με τον ...πελάτη τελικό!

Ο Ολυμπιακός αποκλείει στους «16» τον Αστέρα Τρίπολης, στους 8» τον νικητή του ζευγαριού Ατρομήτου-Παναιτωλικού και στα ημιτελικά θα βρει πιθανότατα τον ΠΑΟΚ. Τουλάχιστον οι πελάτες θα φτάσουν τελικό, εκτός και αν...Τον αιώνιο ...πελάτη Παναθηναϊκό είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει ο ο Ολυμπιακός στον φετινό τελικό του Κυπέλλου!
Η κλήρωση της Δευτέρας που αφορά τις τρεις επόμενες φάσεις βρήκε τους νταμπλούχους Ελλάδας να αντιμετωπίζουν αρχικά τον Αστέρα Τρίπολης σε διπλές αναμετρήσεις σ' ένα ...remake του περυσινού τελικού
Τον Αστέρα Τρίπολης, που αντιμετώπισε στον περυσινό τελικό του θεσμού θα βρει απέναντί του ο Ολυμπιακός στην φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται στο Καραϊσκάκη πιθανότατα στις 8 ή 9 Ιανουαρίου. Με την ρεβάνς να είναι μεταξύ 15-16 ή 22-23 Ιανουαρίου.
Εφόσον ο Θρύλος προσπεράσει το εμπόδιο των Αρκάδων, θα τεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή του ζευγαριού Ατρομήτου – Παναιτωλικού, με το πρώτο παιχνίδι να διεξάγεται 29-30 Ιανουαρίου και ο επαναληπτικός 12-13 Φεβρουαρίου,
για να ακολουθήσει (πιθανότατα) ο ....τετράμπαλος ΠΑΟΚ σε διπλούς αγώνες στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στις 19 ή 20 Μαρτίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 16ή 17 Απριλίου, με τον τελικό να έχει οριστεί για τις 26 Απριλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου