Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Ο Βάις «φέρνει» Κολοβό!

Ο Βάις «φέρνει» Κολοβό!

Πολύ πιθανό μοιάζει το σενάριο στον Ολυμπιακό να επισπευθεί η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού, εφόσον συνεχίσει ο Βλάντιμιρ Βάις να μην αποδίδει τα αναμενόμενα.Οι ...χαμηλές πτήσεις του Βλάντιμιρ Βάις έχουν δημιουργήσει προβληματισμό στον Ολυμπιακό.
Ο διεθνής Σλοβάκος μέσος συνεχίζει  εδώ και καιρό να μην αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές του δυνατότητες, γεγονός το οποίο έχει θορυβήσει τον Μίτσελ και τους άμεσους συνεργάτες του.
Ο Ισπανός τενχικός, όπως έχει δείξει, δεν καταλαβαίνει από ονόματα, ιδίως σε ό,τι αφορά θέματα πειθαρχίας και σοβαρότητας, κάτι που σημαίνει πως αν δεν αντιστρέψει ο ίδιος ο παίκτης το εις βάρος του κλίμα με την εικόνα του, ενδέχεται να υπάρξουν εξελίξεις, σύμφωνα με τη «Live Sport».
Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για πιθανή πρόωρη απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού από τον Πανιώνιο τον Γενάρη, ο οποίος άλλωστε ανήκει ήδη στους πρωταθλητές κι αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στους Νεοσμυρνιώτες. Δεν είναι εξάλλου λίγοι εκείνοι που κάνουν λόγο για τον νέο... Σάμαρη, δείγμα του πόσο πιστεύουν στον διεθνή μεσοεπιθετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου