Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Βραβείο η νίκη!»

«Βραβείο η νίκη!»

Τον ενθουσιασμό του για την πολύ σημαντική νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπενφίκα, εξέφρασε ο κορυφαίος παίκτης των νταμπλούχων Ελλάδας Ρομπέρτο. Στην αξία της νίκης του Ολυμπιακού, που τον φέρνει ένα βήμα πριν τηνπρόκρισή του στους «16» του Champions League, εστίασε τα λεγόμενά του ο Ρομπέρτο.
Ο Ισπανός πορτιέρο, που ήταν ο κορυφαίος παίκτης των «ερυθρόλευκων» παρουσιάστηκε σεμνός στις δηλώσεις του:
«Ήταν μία βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ, μία μεγάλη βραδιά! Και σε τέτοιες βραδιές, αυτά συμβαίνουν. Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, που ευχαριστήθηκε όποιος το είδε και ειδικά οι δικοί μας φίλαθλοι, που στο τέλος πανηγύρισαν την νίκη».
Για την... εκδίκηση που πήρε από τον Πορτογαλικό τύπο, τόνισε: «Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν άσχημες και καλές βραδιές. Ο τύπος μπορεί να λέει ότι θέλει, εμάς σαν επαγγελματίες πρέπει να μη μας αγγίζουν αυτά. Αυτή η νίκη είναι βραβείο και δώρο για όλη την δουλειά που κάνει η ομάδα».
Όσο για το σύνθημα, Ρομπέρτο αλάνι, γι πάντα στο λιμάνι, που τραγουδούσαν οι φίλοι του Ολυμπιακού, σχολίασε:
«Κατάλαβα πως οι οπαδοί έλεγαν κάτι για μένα, αλλά δεν ήξερα τι ήταν αυτό. Ότι καλύτερο είναι η αναγνώριση των οπαδών, χαίρομαι για αυτό που έζησα. Δεν ξέρω τι επιφυλάσσει το μέλλον, τώρα θέλω να είμαι γερός και να δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα. Αν στο τέλος της χρονιάς οι συνθήκες είναι ανάλογες, θα το δούμε τότε». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου