Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

«Μάχη» Ντομίνγκεζ-Σαβιόλα για μία θέση

«Μάχη» Ντομίνγκεζ-Σαβιόλα για μία θέση

Ο Τσόρι Ντομίνγκες και ο Χαβιέρ Σαβιόλα διεκδικούν με αξιώσεις μία θέση πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Κώστα Μήτρογλου για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.Την δική τους ...μάχη για την φανέλα του βασικού στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ δίνουν οι Τσόρι Ντομίνγκεζ και Χαβιέρ Σαβιόλα!
Οι δύο Αργεντίνοι μεσοεπιθετικοί του Ολυμπιακού διεκδικούν με πολλές αξιώσεις τη θέση του ελεύθερου παίκτη πίσω από τον καθαρόαιμο φορ, που δεν θα είναι άλλος από τον Κώστα Μήτρογλου.
Στην... μάχη των δύο Αργεντινών ο Τσόρι έχει τον πρώτο λόγο αρκεί να είναι στο 100%. Κατά τα άλλα ο Ισπανός έχει μεριμνήσει ώστε να προετοιμάσει στην εντέλεια και ψυχολογικά τους παίκτες του ενόψει ΠΑΟΚ, ξεκαθαρίζοντάς τους το τι ζητά και με ποιον τρόπο ακριβώς περιμένει να έρθει η νίκη.

Με βάση τις δοκιμές και τις σκέψεις του Μίτσελ η πιο πιθανή διάταξη για τον Ολυμπιακό αναφορικά με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ είναι η εξής: Ρομπέρτο, Σαλίνο δεξιά, Σιόβας και Μανωλάς στο κέντρο της άμυνας, Χολέμπας αριστερά, Σάμαρης με Μανιάτης σε άξονα, Φουστέρ και Κάμπελ στα άκρα και ένας εκ των Ντομίνγκες, Σαβιόλα σε ρόλο πίσω από τον Μήτρογλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου