Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Πάει για κορυφαίος όλων των εποχών!

Πάει για κορυφαίος όλων των εποχών!

Ο Κώστας Μήτρογλου βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα για μία ακόμα αγωνιστική, έφτασε τα 14 γκολ στο πρωτάθλημα και φουλάρει ολοταχώς για την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο.Έχει βαλθεί να τρελάνει τους πάντες και μαζί τη ..στατιστική ο Κώστας Μήτρογλου, με αφορμή την εκτελεστική του δεινότητα, αλλά και την συχνότητα με την οποία βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα!
Ο 25χρονςο διεθνής φορ του Ολυμπιακού κυνηγάει με πολλές αξιώσεις να ξεπεράσει το ρεκόρ του Αντώνη Αντωνιάδη από καταβολής Α' Εθνικής. Συγκεκριμένα. ο άλλοτε επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε σταματήσει στα 39 γκολ τη σεζόν 1971-72 σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών (όσα και το φετινό) και στην 11η μετρούσε 17 τέρματα.

Την ίδια στιγμή ο«πιστολέρο» του Θρύλου  έχει μόλις τρία λιγότερα ως τώρα, σε ίδιο αριθμό αγώνων, μένοντας «άσφαιρος» μόνο σε τρία από τα ματς που αγωνίστηκε, έναντι δύο του Αντωνιάδη.
Σε ίδιο αριθμό αγώνων πάντως ο 25χρονος φορ έχει περισσότερα γκολ από τον Γιώργο Σιδέρη, ο οποίος βρίσκεται στη 2η θέση της λίστας με τις πιο παραγωγικές χρονιές από τη σεζόν 1959-60 κι έπειτα. Συγκεκριμένα το 1968-69 σκόραρε συνολικά 35 τέρματα και στην 11η αγωνιστική βρισκόταν στα 11, τρία λιγότερα από τον «Μητρογκό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου