Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

«Ο Μήτρογλου πρώτος στόχος για Μπεσίκτας!»

«Ο Μήτρογλου πρώτος στόχος για Μπεσίκτας!»

Δυνατά στο κυνήγι της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου κινείται η Μπεσίκτας σύμφωνα με τουρκικά μέσα ενημέρωσης, αφήνοντας στην άκρη την περίπτωση του Ροναλντίνιο. Δυνατά για την απόκτηησ του Κώστα Μήτρογλου φαίνονται να κινούνταισ την Μπεσίκτας1 Σύμφωνα με αναφορές τουρκικών μέσων ενημέρωσης, ο 25χρονος διεθνής φορ του Ολυμπιακού αποτελεί τον πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο των γειτόνων, εν όψειο της εμβόλιμης περιόδου του Ιανουαρίου!
Το τμήμα σκάουτινγκ της τουρκικής ομάδας εγκαλείπει την περίπτωση του Ροναλντίνιο και έχει «τσεκάρει» ήδη επαρκώς τον παίκτη και έτσι όλο το βάρος στην προσεχή μεταγραφική περίοδο πέφτει στην χώρα μας και τον Ολυμπιακό.
Η Μπεσίκτας έχει την διάθεση και την πρόθεση να δώσει αρκετά χρήματα για τον διεθνή άσο ενώ δεν έχει ξεχάσει και τον Χοσέ Χολέμπας, για τον οποίο έκανε σημαντικές προσπάθειες να αποκτήσει το καλοκαίρι που μας πέρασε δίχως επιτυχία. Για άλλη μία φορά βέβαια θα πρέπει να τονιστεί πως ο επίσημος Ολυμπιακός έχει ξεκαθαρίσει πως ο Μήτρογλου δεν θα φύγει τον Ιανουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου