Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

«Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό»

«Δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό»
Στην ποιότητα του Ολυμπιακού στάθηκε ο Γιώργος Κουλακιώτης, με αφορμή το εντυπωσιακό 4-0 των νταμπλούχων Ελλάδας επί του ΠΑΟΚ.
Στην τεράστια διαφορά δυναμκικότητας που χωρίζει τον Ολυμπιακό έναντι του ΠΑΟΚ, αναφέρθηκε ο Γιώργος Κουλακιώτης Ο παλαίμαχος αμυντικός του «Δικεφάλου] του Βορρά σε δηλώσεις που παραχώρησε στον «Novasport FM» είχε μόνο κολακευτικά λόγια να πει για τους νταμπλούχους Ελλάδας, με αφορμή το εντυπωσιακό 4-0 του «Καραϊσκάκη», με το οποίο η ομάδα του Μίτσελ αποσπάστηκε έξι βαθμούς του ΠΑΟΚ στο κυνήγι του φετινού τίτλου.
Αναλυτικά τί δήλωσε  ο Γιώργος Κουλακιώτης:
Για το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ: «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ, αν σκεφτεί πως είχε παιχνίδι την Πέμπτη. Αυτά , ωστόσο είναι δικαιολογίες. Έκαναν μέτριο παιχνίδι και φυσιολογικά ήρθε η ήττα. Είναι η δουλειά τους αλλά δεν το έκαναν και φυσιολογικά ήρθε ήττα».
Για το τι έφταιξε και ήρθε αυτή η βαριά ήττα για τον ΠΑΟΚ: «Δεν μου αρέσει μετά το παιχνίδι να το παίξω έξυπνος. Ένα από αυτά που δεν μου άρεσε ήταν το λάθος να πρεσάρει ψηλά στην αρχή. Έπρεπε να κοιτάξει να παίξει πιο αμυντικά, αφού και η ισοπαλία ήταν θετικό αποτέλεσμα. Ντέρμπι ήταν, έπρεπε να παίξει πιο αμυντικά».

Για την ποιότητα των δύο ομάδων: «Δεν θέλω να συγκρίνω τις δύο ομάδες. Πιο πολύ ξέρω τον ΠΑΟΚ. Είναι μια ποιοτική ομάδα, όμως δεν είναι έτοιμη να συγκριθεί με τον Ολυμπιακό. Είναι καλύτερος, το έδειξε στο γήπεδο. Αυτό ήταν το λάθος. Υπήρξε περισσότερη αισιοδοξία, όμως οι δηλώσεις διοίκησης και παικτών. Έπρεπε να κρατήσουν μικρό καλάθι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου