Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Έτοιμος για νέο θρίαμβο!.

Έτοιμος για νέο θρίαμβο!
Πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για νέο θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, είναι οι παίκτες του παγκόσμιου πρωταθλητή Ολύμπιακού, που θέλουν να διευρύνουν το νικηφόρο φετινό τους σερί σ' όλες τις διοργανώσεις. (19.15 - Δ.Τ.).Μετά τους συνεχόμενους θριάμβους σε βόλει και ποδόσφαιρο, απόψε είναι η σειρά της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να ...σαρώσει τον ΠΑΟΚ (19.15 - Δ.Τ.)! Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές που προέρχονται από νικηφόρο σερί 11 αναμετρήσεων σ' όλες τις διοργανώσεις θα ψάξουν στο «άδειο» λόγω τιμωρίας ΣΕΦ την 12η σερί τους επιτυχία, που θα τους επιτρέψει να μείνουν κοντά στην κορυφή
Ο Ολυμπιακός είναι πανέτοιμος για έναν ακόμη θρίαμβο κόντρα στον «Δικέφαλο» του Βορρά μέσα σε τρεις ημέρες στο τιμωρημένο φαληρικό κλειστό.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στην διάθεσή του, τους τραυματίες Σέντρικ Σίμονς και Κώστα Σλούκα, ωστόσο, αυτό δεν θα τον εμποδίσει καθόλου, ώστε να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής σ' όλους τους διαθέσιμους παίκτες του, ζητώντας να επιβάλλουν από νωρίς τον ξέφρενο ρυθμό τους και να φτάσουν σε μία ακόμη εμφατική νίκη! Μία νίκη, που θα αποτελέσει την καλύτερη δυνατή ρεβάνς για την περυσινή ήττα στην Πυλαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου