Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

«Έδωσες απαντήσεις, έκλεισες στόματα!»

«Έδωσες απαντήσεις, έκλεισες στόματα!»

Ο Ρομπέρτο ήταν ο «ήρωας» στα αποδυτήρια τουν Ολυμπιακού μετά την λήξη της συγκλονισιτκής αναμέτρησης με την Μπενφίκα, με τον Μίτσελ, τους στενούς του συνεργάτες, αλλά και τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν.Το κεντρικό πρόσωπο στα αποδυτήρια του Ολυμπαικού μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης του Ολυμπαικού με την Μπενφίκα ήταν ο Ρομπέρτο.
Ο Ισπανός πορτιέρο και ήρωας της χθεσινής συγκλονισιτκής αναμέτρησης, γνώριοσε την αποθέωση από όλους στα αποδυτήρια των νταμπλούχων Ελλάδας και ειδικά των παλαιότερων αλλά και των ισπανόφωνων. «Έδωσες απαντήσεις και έκλεισες στόματα! Εσύ το πήρες το ματς», του έλεγαν οι συμπαίκτες του ενώ λίγη ώρα πριν ο Μίτσελ του είχε επισημάνει πόσο σπουδαίος γκολκίπερ είναι.
«Σας ευχαριστώ όλους. Εγώ απλά έκανα την δουλειά μου και αυτό που έπρεπε», τόνιζε ο Ρομπέρτο που παρότι στο μυαλό του δεν έχει φύγει το πως του φέρθηκαν στην Μπενφίκα ήθελε να μην ανεβάσει τους τόνους. Ο Ισπανός θέλει να μείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις του στον Ολυμπιακό και να μην ασχολείται με το παρελθόν.
«Πήρες την δική σου ρεβάνς. Η βραδιά ήταν δική σου. Το άξιζες αυτό», του μετέφερε ο τεχνικός του Ολυμπιακού. Και πως να μην του πει κάτι τέτοιο στην κορυφαία φετινή του βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ; Είναι χαρακτηριστικό πως η στατιστική υπηρεσία του site Squawka, που έχει πλήρη ανάλυση για πολλές διοργανώσεις του μέτρησε 5 επεμβάσεις με την Παρί, 3 με Άντερλετχ, 2 στο ματς της Λισσαβώνας και 8 σε εκείνο του Καραϊσκάκη.
Ο Ρομπέρτο βέβαια εκτός από τα συγχαρητήρια απ' όλη την ομάδα της Μπενφίκα δέχθηκε και αυτά των δικών του ανθρώπων και κυρίως της συντρόφου που ήταν πολύ περήφανη για την εμφάνισή του, κάτι απόλυτα δικαιολογημένο. Όσο για εκείνον; Χαμογελούσε συνεχώς, έδειχνε πιο δυνατός ποτέ και περιμένει ακόμα καλύτερες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου