Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κοντά σε Καββαδά ο Θρύλος

Κοντά σε Καββαδά ο Θρύλος

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Βασίλη Καββαδά φέρεται να βρίσκεται ο Ολυμπιακός για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών του. Την στιγμή, όπου μέσασ στο επόμενο 10ήμερο ο Σέντρικ Σίμονς αναμένεται να επανέλθει στις προπονήσεις του Ολυμπαικού,οι παγκόσμιοι πρωταθλητές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο ενίσχυσης της φροντ λάιν.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε πως η εισήγησή του ήταν να μην αποκτηθεί παίκτης, ωστόσο, μετά την λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας τόνισε πως αν ο Αμερικανός δεν είναι στην κατάσταση που πρέπει, τότε ίσως αλλάξουν τα δεδομένα.
Κάτω από αυτό το πλαίσιο οι «ερυθρόλευκοι»  σύμφωνα με τη SportDay, φέρονται να έχουν κάνει το αποφασισιτκό βήμα για την απόκτηησ του Βασίλη Καββαδά από τον Πανιώνιο.
Οι πρωταθλητές Ευρώπης μπορούν να αποκτήσουν Έλληνα παίκτη, αφού σύμφωνα με το νέο κανονισμό, ομάδα της Α1 μπορεί να πάρει Έλληνα παίκτη από άλλη ομάδα της Α1 μέχρι και το τέλος του πρώτου γύρου, όπως δηλαδή έγινε στην περίπτωση του Νέστορα Κόμματου, που άφησε τα Τρίκαλα για τον Κολοσσό Ρόδου.
Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Καββαδά έχει ... παρελθόν, αφού ο νεαρός σέντερ είχε απασχολήσει τον Θρύλο το καλοκαίρι του 2012, αλλά η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, λόγω των τρελών απαιτήσεων που αξίωνε η διοίκηση του Πανιωνίου. Τώρα όμως, τα δεδομένα μοιάζουν διαφορετικά.
Τα πάντα αναμένετια να ξεκεθαρίσουν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, αφού τότε θα φανεί αν ο Ολυμπιακός θα κινηθεί τελικά για τον διεθνή σέντερ του Πανιωνίου ή θα περιμένει πρώτα να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται ο Σέντρικ Σίμονς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου