Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Θα είναι καμίνι ο «Ναός»!

Θα είναι καμίνι ο «Ναός»!
Ελάχιστα είναι τα αδιάθετα εισιτήρια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα, τα οποία αναμένεται να εξαντληθούν την Τρίτη από τους οπαδούς των νταμπλούχων Ελλάδας.Πολύ μεγάλες «πιένες» αναμένεται να γνωρίσει ο «Ναός» το βράδυ της Τρίτης για τις ανάγκες της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα!
Η κρισιμότητα του αγώνα, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο «τετράστερος» προέρχεται από τον εκτός έδρας θρίαμβο επί του Παναθηναϊκού, έχουν προκαλέσει φρενίτιδα ενθουσιασμού στους οπαδούς του, οι οποίοι προετοιμάζονται να δημιουργήσου φαντασμαγορική ατμόσφαιρα στις εξέδρες και να προσφέρουν στην ομάδα τους την απαραίτητη ώθηση να φτάσει στην νίκη, που θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα της πρόκρισης για τους «16» του Champions League!
Με βάση νεότερη πληροφόρηση έχουν μείνει μόλις 500 εισιτήρια απούλητα, τα οποία θα διατίθενται από το πρωί της Τρίτης στα γκισέ του Καραϊσκάκη έξω από την Θύρα 25, τα οποία όμως και αναμένεται να ... εξαφανιστούν με την κυκλοφορία τους, αφού το ενδιαφέρον των οπαδών του Θρύλου είναι τεράστιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου