Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013

Σάρωσέ τους Θρύλε!

Σάρωσέ τους Θρύλε!
Με πίστη και πιο αποφασισμένος από ποτέ για θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός μπάινει στην μάχη για το αποψινό ντέρμπι κορυφής έχοντας την συμπαράσταση του μοναδικού του κόσμου (19.30 - Novasports1).Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας, που προέρχονται από τις πολύ σημαντικές νίκες επί των Παναθηναϊκού και Μπενφίκα, φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ  απόψε στον Ναό (19.30 - Novasports1) και έχουν την χρυσή ευκαιρία να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του 41ου τίτλου της ιστορίας τους, στέλνοντας παράλληλσ ήχηρό μήνυμα στους ανταγωνιστές τους για το ποιός είναι το απόλυτο αφεντικό!
Οι παίκτες του Μίτυσελ δείχνουν πιο αποφασισμένοι από ποτέ για θρίαμβο με πειστική εμφάνιση και έχοντας στο πλευρό τους 30.000 πιστούς οπαδούς στις εξέδρες έχουν όλα τα φόντα να φφτάσουν στην νίκη, που θα τους δώσει την δυνατότητα να ξεφύγουν έξι βαθμούς από τον «Δικέφαλο» του Βορρά και παράλληλα να τον προσγειώσουν στην ...πραγματικότητα. Αυτή, που τον θέλει να ...πνίγεται στο λιμάνι του Πειραιά!
Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος ο Μίτσελ πονοκεφαλιάζει για τον παίκτη, που θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, με τους Χαβιέρ Σαβιόλα και Τσόρι Ντομίνγκεζ να την διεκδικούν με πολλές αξιώσεις.
Σε ό,τι αφορά τις άλλες θέσεις, τα πράγματα μοιάζουν πιο ξεκάθαρα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει για ακόμη μία φορά ο ....ήρωας του ματς της περασμένης Τρίτης με την Μπενφίκα Ρομπέρτο.
Οι Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας και Χολέμπας θα απαρτίζχουν την αμυντική τετράδα, με τους Μναιάτη κια Σάμαρη σε ρόλο αμυντικών μέσων. Οι Φουστέρ και Κάμπελ θα καλύψουν πιθανότατα τις δύο πτέρυγες, με τον Κώστα Μήτρογλου να ηγείται των επιθετικών προσπαθειών του Θρύλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου